http://www.berunes.com/bugatti-veyron-16-4-grand-sport-vitesse/
araba muhteşem olmuş. 410km/s hız yapabiliyor
http://www.berunes.com/bugatti-veyron-16-4-grand-sport-vitesse/
araba muhteşem olmuş. 410km/s hız yapabiliyor
benzini 20 dk dayanıyor :) en iyisi vosvos :D
İzleyin... Bugatti Veyron ile Eurofighter Typhoon drag yarışı yapıyor..
Bugattimi neyse onun 20 dakikada yaktığı benzinle vosvos(tosbaha) 1 ay giderDemi kesko abi :D Bugatti ile izmitten bartına giderken ki kullanacağın benzin ile vosvos'la dünya turu yaparsın :DGeçenlerde nette gördüm adamın biri Ferrari kazanmış yarışmadan. Sonra LPG taktıracakmış Ferrari firması arabayı geri almış :D
Demi kesko abi :D Bugatti ile izmitten bartına giderken ki kullanacağın benzin ile vosvos'la dünya turu yaparsın :DAynen kardeşim...Geçenlerde nette gördüm adamın biri Ferrari kazanmış yarışmadan. Sonra LPG taktıracakmış Ferrari firması arabayı geri almış :
Ferrariye tüpmü
Valla mercedes,audi,bmw de 2012 model araçlarına tüp takıldığı taktirde geri alacak diye okudum bugün...
Adamlar haklı ama kapısında aslan besleyen yemine katlanır yanlışmıyım
Güldüysen ne mutlu bana :D Tarih yazılısına çalışıyordum nereye geldim yaa :D
Aynen kardeşim...Hep bu konu geçer yavv biz de :D deriz şuna bak yaa aldığı araba su gibi benzin harcıyo. Yanımdaki de der lan o arabayı alan benzin mi alamıcak :D :D
Ferrariye tüpmü
Valla mercedes,audi,bmw de 2012 model araçlarına tüp takıldığı taktirde geri alacak diye okudum bugün...
Adamlar haklı ama kapısında aslan besleyen yemine katlanır yanlışmıyımSonra bir suskunlukk :D
Düşünsene kesko abi ferrrari ile benzinliğe giriyorsun. Kurşunsuz mu abi diyo adam yok canım 20 tllik gaz diyosun :D
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (236157) ~ 04 Nisan 2012 23:13
o ferrariye tüp olayı bayağı eski bir konudur ve gerçektir bir Türk almış veya kazanmış mı neyse adam sen sanayiye git motor ustasına sordurtuyor tüp nasıl taktırırız diye usta işin içinden çıkamıyor en son fabrikayı arıyorlar adama arabayı getirin paranızı geri alın deyip ferrari arabaya el koyuyor C=
Hep bu konu geçer yavv biz de :D deriz şuna bak yaa aldığı araba su gibi benzin harcıyo. Yanımdaki de der lan o arabayı alan benzin mi alamıcak :D :DSonra bir suskunlukk :D
Düşünsene kesko abi ferrrari ile benzinliğe giriyorsun. Kurşunsuz mu abi diyo adam yok canım 20 tllik gaz diyosun :
Ben pompacı olsam adamın biri ferrari ile gelip 20 tllik gaz koy dese döverim o adamı
Ben yok sana gaz derim :D