Dünyanın En iyi Anti-Virüsü Hangisi(en yeni sürümler)
A)Panda
B)Kaskersky
C)NOD32
D)Norton
E)Avg
F)Antivir
G)Mcafe
H)Truprevent
sizce hangisi (burada bilgisayar kasılması önemli değil)
bana sorarsanız
A)Panda
KOLAY GELSİN
Dünyanın En iyi Anti-Virüsü Hangisi(en yeni sürümler)
A)Panda
B)Kaskersky
C)NOD32
D)Norton
E)Avg
F)Antivir
G)Mcafe
H)Truprevent
sizce hangisi (burada bilgisayar kasılması önemli değil)
bana sorarsanız
A)Panda
KOLAY GELSİN
bu konu neden hala yeniden açılıp duruyor? kaç kez aynı konu açıldı ama ısrarla tekrardan açılıyor?..
Evet söylemiyim dedim de kaç gündür zaten bu konu konuşuluyor..
En iyi antivirüs doğru kullanımdır.
ayarlarını yapamadıktan sonra en iyi en kötü diye bir şey yok.
Herkes biliyorki en iyi antivirüs nedir sorusuna
insanlar hep kendi kullandığını över diğerlerini bilmediği halde yorum yaparak yanıt verir.
anti virüs lerin hiç biri iyi değil!Önemli olan bildiğin porgramları indirmek..
TAMAM RECEP KONUYU KAPATABİLİRSİN
ewet arkadaşım en iyi antivirüs kullanıcıya göre değişir. bir kısmı birini sever diğeri ise başka birisini sever hem en iyi antivirüs yoktur
bılemıyorum. ama bana gorede ayarları yapıldıktan sonra antıvırusler genel olarak max sevıyede çalışabılır. ben kaspersky ve avastı beraber aynı anda kullanıyorum. ıkısı de ıyı fakat kaspersky makıneyı çok fazla zorluyor.
antıvır xp de kullanışlı bır program.
BENCE DE BOYLE BIR KIYASLAMA YAPILAMAZ.
AMA ŞU ANA KADAR KULLANDIĞIM EN DANDIK ANTIVIRUS PROGRAMI NORTON.
bilinçli bir kullanıcı değilsen seni hangi antivirüs programı koruyabilir.yukarıda da belirtildiği gibi herkezin bir tavsiyesi olabilir ama iş sana düşüyor.ha amacın oylamaya sunmaksa bende kaspersky derim.tamammen virüssüz spysız bir dünya dilerim.saygılarımla
evet bu konu bi süredir konuşuloyor.neyse.ben 4-5 tane antivirüs kullandım.norton antivirs 2000-2004-2005-2006(internet security 2005 ini de kullanmışlığım vardır) kaspersky antivirus personal pro 5-6, panda titanium antivirus 2006 nod32 ve avast antivirus(hangi sürüm olduklarını hatırlamıyorum ama ikisini de 3-4 ay önce kullandım).bu kullandıklarım arasından en iyisi olarak kaspersky.kaspersky 5 de kaspersky 6 da çok iyi koruma yapıyor.