Dünyanın En Komik Fıkrası

Toxic
01-07-2009, 17:44   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj

Size  bir fıkra sunacağım cok  güleceksiniz isteyen rep versin isteyen vermesin sorun değil herkese teekkür ederizz .

Uyarı:Hocalarınıza anlatmayın yanlış anlarlar

FIKRA

Eski zamanlarda öğretmenlerle öğrenciler ayrı yemek yermiş.Bir gün biröğrenci,öğrencilerin tarafının dolu olduğunu görmüş ama öğretmenlerintarafında bir yer boşmuş koskocaman profosörün yanı ..Gitmiş oturmuş ,profosör bunu görünce sinirlenmiş ve "oğlum burda oturamassın düşün biröküzle kuş aynı seviyedemidir ?" cocukta "tmm pardon o zamn ben uçarakgidim demiş .Koskoca profosör şok olmuş içinden "ben nasılsa seniyakalarım"demiş.Profosör bir sınıfa ders anlatmaya gitmiş bakmış ococuk profosör içinden "işte seni yakaladım seni sözlü edimde gör"demiş.

-Kalk bakalım evladım seni sözlü yapim
-tamam hocam yapın
-yolda giderken 2 kese buldun birinde para birinde akıl var hangisini alırsın
-parayı alırım
-oğlum sen kafayımı yedin neden parayı alıyon insan akılı alır ondan yücesi varmıdır ben olsam akılı alırdım
- hocam herkes ihtiyacı olanı alır...
Profosör delirmiş "sen görürsün yazılıda" demiş içinden.sonra yazılızamanı gelmiş.yazılı olunmuş bakmış çocuğun kağıdına yüzlük kağıtprofosör gıcıklığından notu kırmışş kağıdın üzerine sadece öküzyazmış.. kağıdı cocuğa vermiş.
Çocuk"hocam buraya imzanızı atmışınızda notumu yazmamışsınız"

profosör krize girmek üzereymiş tmm ben bunla daha uğraşmam demiş

THE END

BEĞENDİNİZMİ Kahkaha

Bir kadınla en çok kimin birlikte olabileceği konusunda bir yarışmayapılıyormuş, dayanırsa kadın dayanamazsa yarışmacı büyük ödülüalacakmış. Nam-ı Kemal de oradaymış. Her postadan sonra da duvara çarpıatılıyormuş. Alman başlamış 1,2,3.. tıkanmış. İngiliz başlamış 3,5,7..o da tıkanmış. Fransız 15,20.. derken o da kalmış. Bizim Nam-ı Kemalbaşlamış 70,80,90 derken durmak bilmiyor. Bakmış kadın iş kötü, Nam-ıKemal'in duracağı yok, 95.yi yaparken "yok efendim bu 94." diyetutturmuş. Nam-ı Kemal, "Olur mu hanfendi 95 oldu, burada boşuna mıçarpı atıyoruz, sayıyoruz" dese de kadın dinlemiyor, "hayır bu daha94." diyormuş. En sonunda bizimki zıvanadan çıkmış: - "Başlarım şimdiçarpına da sana da, sil hepsini sıfırdan başlıyoruz."

Bir gün stadyumda en çok kim boşalacak diye yarışma düzenleniyor. ÖnceAlman boşalıyor ve tam 2 litre çıkartıyor, spiker stadyumdakiseyircilere "2 litre" diye söylüyor. Sonra Fransız boşalıyor ve tam 5litre çıkartıyor. Spiker "5 litre çıktı" diyor seyircilere. Bizim Nam-ıKemal geliyor. Spikerin elinden mikrofonu alıyor ve şöyle diyor "lütfenyüzme bilmeyenler stadyumu terk etsin."

Günün birinde şair bir padişaha ilham perisi gelir ve başlar yazmaya: -"Çıktım ağaca yedim hamını mamını,....?" - "Çıktım ağaca yedim hamınımamını,....?" gerisi bir türlü gelmez. Padişah geceleri uyku uyuyamazolur şiirini tamamlayamamıştır bir türlü. En sonunda ülkesinin bütünşairlerini sarayında toplatır ama yine nafile onlar da bu mısranındevamını getiremez. Sıra en sonunda Nam-ı Kemal´e gelir ve padişahbaşlar: - "Hadi Nam-ı Kemal getir şunun devamını da ne istersen vereyimsana!" - "Buyrun Padışahım..." - "Çıktım ağaca yedim hamını mamını..."Nam-ı Kemal hemen devam eder: - "Düşersen aşağı görürsün ananın*mını..."

Ülkenin birinde çok azgın bir kadın varmış, kimse bu kadını cinseldoyuma ulaştıramamış! En sonunda akıllara Nam-ı Kemal gelmiş olsa olsabu işi o becerir demişler ve onu çağırmışlar.. Nam-ı Kemal´in de "Benbu işi ancak karanlık bir odada yaparım" diye özel bir isteği olmuş..Neticede Nam-ı Kemal ve kadın karanlık bir odada başlamışlarsevişmeye... 1 saat, 2 saat 3,5,7,10,15,20 saat olmuş ikisinde de tıkyok... 24 saat sonra kadın artık pes etmeye başlamış ve seslenmiş: -"Yeter artık Nam-ı Kemal yeter, ben öldüm!" - "Ne Nam-ı Kemal´ı ablaben Recep!" - "Recep mi? Peki Kemal? O nerde?" - "O dışarda biletkesiyo abla"

Selçuk İslamoğlu
01-07-2009, 17:52   |  #2  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

İtiraz ediyorum! Yanlış yönlendirme!

Dünyanın en komik fıkrası 2. dünya savaşından az önce yazılmış ve savaşın gidişatını etkilemiştir. Bu fıkra o kadar etkilidir ki, okuyan gülmekten ölür. O yüzden gizli tutulmaktadır....

Monty Python- The Funniest Joke in the WorldMonty Python- The Funniest Joke in the World
A funny Python sketch. Enjoy!

Toxic
01-07-2009, 17:57   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
3,600 mesaj

valla ben alıntı yaptım :) yazanın yalancısıyım konuyu silin isterseniz

PsK_Pc_06
02-07-2009, 11:32   |  #4  
PsK_Pc_06 avatarı
Yıllanmış Üye
752 mesaj

Fıkralar güzeldi.Zaten baştaki fıkrayı biliyordum.

DarkHellKnightX
02-07-2009, 16:32   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj

ilk fıkrayı biliyodum diğerlerinede bayağı güldüm Kahkaha