Dünyanın ilk kablosuz OLED fotoğraf çerçevesi

CHIP Online
18-09-2008, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Kodak, dünyanın ilk kablosuz OLED fotoğraf çerçevesini ürettiğini duyurdu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Duny ... cercevesi_8734.html

Geçtiğimiz günlerde Kodak tarafından yapılan açıklamada, dünyanın ilk kablosuz OLED dijital fotoğraf çerçevesini (digital frame) ürettiğini duyurdu.

Kodak OLED Wireless Frame isimli bu yeni ürün, 7.6 inç ekrana ve 800x480 ekran çözünürlüğüne sahip. OLED Wireless Frame'in ekranında resimler ve video'lar sorunsuz bir şekilde görüntülenebiliyor ve bunun yanında üzerinde dahili hoparlörleri de bulunan ürün, albümlerinize müzik ile eşlik edebilmenize olanak tanıyor.

Wi-Fi bağlantısını da kullanan çerçeve, ayrı odalardaki PC'lerde bulunan resim ve video'ları da kendine kolayca aktarabiliyor.

Dahili hafızası 2GB'a kadar çıkartılabilen Kodak OLED Wireless Frame, yılbaşından önce yaklaşık 890 Dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulacak.

Tüm konu: Dünyanın ilk kablosuz OLED fotoğraf çerçevesi

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bu ürün hakkındaki düşünceleriniz...

fkond
18-09-2008, 00:58   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

ben de kablosuz yazınca elektrik kablosuz sandım. wireless miş. ne işe yarayacaksa eve her akşam gelince izlemek için çok gelişmiş wireless ile çalışan fotoğraf makinamdan resim ve video ları bu zımbırtıya mı atavağım yok daha neler. hay allahım ya.Beğenmedim

Fattur
18-09-2008, 16:22   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Güzel bir ürün