arkadaslar bn win 7 ye gctim 4 5 gn once puan taramasinda 4.1 cikti eyvallah dedim bgun bi kac driver yukledim bgun bi baktim 3.1 :D bende bise anlamadim bi yardim lutfen
dusuk puan sorunu
Bu da demek oluyor ki, Miscrosoft Windos 7'ye ekran kartı üreticisnden daha ileride olan bir driver kurmuş..
* Peki, puan düştü de, oyun performansı düştü mü?
* Bilgisayar bu değerlendirmeyi yaptığında çok çalışmış mıydı önceden?
* Arkada, başka bir 3d uygulama, oyun vs. var mıydı?
* Ekran kartı modeliniz ne biliyor musunuz?
hcibir prgram calismiyrdu oyun perfrmansi dsutu briaz ati radeon hd 3200 en son driver i yukledim ama degismiyr
Aynı durum çoğu kişide var. Windows 7'nin kendi sürücülerini kullan. Harici bir sürücü kurmana gerek yok. Güncel bir sürücü olduğunda zaten Windows Update'de isteğe bağlı güncelleştirmeler altında çıkar.
ne yapabliriz arkdasalar bi edrmisiniz
bende de 4.1 qösteriyodu
ekran kartı driverini kaLdırdım win 7 kendi yükLedi
şuan 3.9 a düştü puan
Mustafa@PC9.5'i kurmadın mı ?derken anlamadim
google den araştır..hile ile puanını istediğin gibi değiştirebiliyormuşsun
puanını en yüksek yap :))
bir zararı olup olmadığını bilmiyorum..
Ben ATİ HD 2600 için Atinin sitesinden son driveri kurdum puanı düşük verdi. bilgisayarım Toshiba Toshibanın sitesinden bilgisayarımın modeline göre driver indirip kurdum yine düşük verdi.
Çare olarak bu driverleri kaldırdım Aygıt yöneticisinden güncelleme yaptım Bilgisayarın kendi bulduğu driverle puan 3.1 den 5.2 ye çıktı.
mutlaka donanım driverlerinde problem vardır.
Bence kendi kurduklarını kaldır. Bilgisayarı yeniden başlattığında kaldırdığın driverleri otomatik bulur zaten . aygıt yöneticiye bak bulunmayan driver varsa güncelle de yine bulmazsa bulunmayanları sen yükle.