Merhabalar,
Konuya iyi niyetle düşünüp, yapıcı olarak olumlu veya olumsuz mesaj yazan kişilere teşekkür ediyorum.
Konuyu ilgili mod. silerse sevinirim.
Merhabalar,
Konuya iyi niyetle düşünüp, yapıcı olarak olumlu veya olumsuz mesaj yazan kişilere teşekkür ediyorum.
Konuyu ilgili mod. silerse sevinirim.
benim düşüncem önce kendi sitenizi tasarlasannız iyi olur yeşil renkli bir turuncu yapın siteniz var ve iyi görünmeyen butonları saçma olmuş ayrıca volkan konağı hiç sevmem adam çok böbürleniyor sanki dünyanın kralı sanıyo kendisini izlenimlerim öyle. nihat genç inde galiba youtubdu saçmalayan adam diye bir videosu vardı onun gibi bişeydi ben demiyorum youtube diyor silinmediyse ordadır hala.
bu sektorde verdıgınız emekler ıcın tesekkurler umarım yararlı bır kurulus olursunuz ancak once kendı sıtenızı dinamik bir site haline getirip gorsellıge dıkkat etmılısınır
benim düşüncem önce kendi sitenizi tasarlasannız iyi olur yeşil renkli bir turuncu yapın siteniz var ve iyi görünmeyen butonları saçma olmuş ayrıca volkan konağı hiç sevmem adam çok böbürleniyor sanki dünyanın kralı sanıyo kendisini izlenimlerim öyle. nihat genç inde galiba youtubdu saçmalayan adam diye bir videosu vardı onun gibi bişeydi ben demiyorum youtube diyor silinmediyse ordadır hala.Yorum için teşekkür ederiz ancak dikkate almadım :) Volkan Konağın milyonlarca hayranı var, Nihat Genç ise bazılarının kuyruğuna bastığı içindir ki sevilmez :)
bu sektorde verdıgınız emekler ıcın tesekkurler umarım yararlı bır kurulus olursunuz ancak once kendı sıtenızı dinamik bir site haline getirip gorsellıge dıkkat etmılısınıYorum için teşekkür ederim. Görsel olarak şu an üst kısım çalışmaları yapılıyor logo ve üst kısımda düzeltmeler var onun dışında başka öneriniz varmı? Birde şu konuya dikkat ediyoruz, bizim hedef kitlemiz webmaster'lar olmadığı için normal kullanıcı seviyesinde bakmak lazım siteye.
biraz inceseydiniz farkedebilirdiniz.
ben göreceğimi gördüm ankara'da yaşıyorsunuz...ama size iki tavsiyem var...herkesin belirttiği gibi önce kendi sitenizi biraz daha dinamik bir tasarımla karşımıza sunun...
ikinci tavsiyem kimlere küstahca cevaplar verdiğinize dikkat edin...bende antalya'da yaşıyorum...akdeniz çevresinde pekçok otel ve iş yeri ile bağlantılarım var...antalya'ya geleceğinizi yazdığınızı okuyunca sizi ziyaret eder belki iş konuşuruz diye düşündüm...ama görüyorum ki ılımlı insanlar değilsiniz...bu düşüncemden beni tek cevapla soğuttunuz...
referanslarınız nelerdir diye sorsaydım biraz incelersen görürsün mü yazacaktın....profesyonellik "biz profesyonel bir ekibiz" yazmakla bitmiyor... size bu iş sektöründe başarılar dilerim...bu mizaçla ne kadar başarılı olursunuz orası meçhul tabiii...
İlk olarak şunu söylemem gerekir ki: Kimseye küstahça bir tavır sergileyecek durumda değilim, ancak siz kiminle muhattap olduğunuza bir bakın ondan sonra düşünerek! cevap yazın.
ben göreceğimi gördüm ankara'da yaşıyorsunuz...ama size iki tavsiyem var...herkesin belirttiği gibi önce kendi sitenizi biraz daha dinamik bir tasarımla karşımıza sunun...
ikinci tavsiyem kimlere küstahca cevaplar verdiğinize dikkat edin...bende antalya'da yaşıyorum...akdeniz çevresinde pekçok otel ve iş yeri ile bağlantılarım var...antalya'ya geleceğinizi yazdığınızı okuyunca sizi ziyaret eder belki iş konuşuruz diye düşündüm...ama görüyorum ki ılımlı insanlar değilsiniz...bu düşüncemden beni tek cevapla soğuttunuz...
referanslarınız nelerdir diye sorsaydım biraz incelersen görürsün mü yazacaktın....profesyonellik "biz profesyonel bir ekibiz" yazmakla bitmiyor... size bu iş sektöründe başarılar dilerim...bu mizaçla ne kadar başarılı olursunuz orası meçhul tabiii...kendi tavrınızı bir değerlendirmenizi tavsiye ederim...
"şu an nerdeydiniz ki Antalyaya taşınacaksınız" Böyle bir yaklaşımı ben kabul etmiyorum. Konuyu uzatıp baltalamaya gerek yok. Bizi değerlendirecek olan siz(sen) değil, bizden hizmet alan müşterilerimiz olmalıdır.Kuyruğunuza basmış gibi hissettim kendimi, söylediğim cümleyi olgunlukla karşılayabilseydiniz, siteye girip bakardınız. Cümlelerimden birşey çıkartabildiyseniz konuya mesaj yazmayın.
Son Düzenleme: illegalf ~ 13 Temmuz 2010 00:48