Merhaba dostlar :)
Ben yıllardır MMORPG oyunlarını severek oynuyorum ve oynarkende çok eğleniyorum. Ancak son zamanlarda doğru düzgün MMORPG bulamıyor oluşum beni bir hayli üzüyor. Bu yüzden oynayacak düzgün bir MMORPG arıyorum. World of Warcraft çok güzel gözüküyor ve 20 levele kadar olan deneme kısmını oynadım. Çok hoşuma gitti ama ay başı para yatırmakta çok garip geliyor çünkü şu piyasada oyunu yatıracağım paraya değecek kadar oynayacak zaman bulamayacağım büyük ihtimalle. Bana güzel sağlam bir MMORPG önerin lütfen. Bilgisayarımın ekran kartı güzel, her şeyi iyi ancak RAM kısmı biraz sakat. O yüzden çok RAM yemeyen bir oyun önerirseniz sevinirim. Her şey en düşük ayarda kaldırsın yeter grafik sorun etmem.
İstediğim şeyler, güzel hikaye, oynayan çok sayıda oyuncu ve çeşitlilik.
Archeage, Neverwinter ve Guild Wars 2 arasındayım. Archeage çok övdüler ama bende çok kastı. Bu yüzden oynamak istediğimden emin değilim. Yinede övgüleri hala görüyorum internette. Neverwinter oynadım ve çok beğendim ancak bilgisayar değiştirdiğim için silindi. Yine yüklesemmi diye düşünmüyor değilim. Guild Wars 2, kısa bir süre oynadım, hiçbir şey anlamadım ama internette deli gibi övgüler yağıyor, paralı olan oyunun bedava olması konusunda herkes inanılmaz şeyler söylüyor. Daha da üzerine uğraşıp çözmeye bir hayli istekliyim. Bana yol gösterirseniz, sevinirim :)