ya arkadaşlar ben inceledim araştırdım sadecenotebook ta bu iki ürün de çok uygun fiyata hadi bi bakalım belki sipariş veririm dedim ama malesef dv6-1115et stoklarda kalmamış. müşteri temsilcisiyle görüştüm ne zaman gelir diye türkiyede o üründen bir daha bulamazsınız dedi. iyi bari ben de dv6-1144et alayım dedim arada pek bi fark yok harddiski 320gb belki vardır başka ufak tefek farklılıklar ama neyse, onu alayım dedim o sa stoklarda gözüküyor ama o da kalmamış galiba. başka güvenilir sitelere baktım mesela hepsiburada orada fiyat 2.019tl havale ile 1.939tl oluyor. sadecenotebookta 1700 civarında acaba bildiğiniz başka güvenilir bir yer ve fiyatı ucuz bir yer var mı?
dv6-1115et ve dv6-1144et stok durumu
inşallah zaten bulmak önemli değil önemli olan hem bulmak hem de fiyata yakın olsun hepsiburada 200 lira daha fazla nerdeyse
demek hepsiburada biraz kazık oluyor
mümkünse pavillionlardan uzak dur derim, kullanıyorum "yanıyor"..
Kardeş İstanbul bilişim'i biliyorsun değilmi? Orada bu ürünlerin ikiside var hemde çok daha ucuz fiyatlara bende HP Pavilion DV6-1144ET almayı düşünüyorum aralarında birtek HD farkı var.Ama 1144ET normal sitelerde 2.100 felan orda peşin fiyata 1700 gibi bir fiyata.Kolay gelsin.
Kardeş İstanbul bilişim'i biliyorsun değilmi? Orada bu ürünlerin ikiside var hemde çok daha ucuz fiyatlara bende HP Pavilion DV6-1144ET almayı düşünüyorum aralarında birtek HD farkı var.Ama 1144ET normal sitelerde 2.100 felan orda peşin fiyata 1700 gibi bir fiyata.Kolay gelsin.istanbulbilişimi bende düşünüyordum ama internette biraz araştırdım ve istanbulbilişimi kötüleyen mi dersin artık yoksa memnun kalmayan mı dersin bilmem çok var. ellerinde olmayan ürünü var gibi gösterip sonra da stokta yok biz size şunu yollayalım falan yapıyorlarmış. bilmiyorum artık kötülemek için mi yoksa doğru mu ama çok kişi memnun değil istersen google de biraz araştır şu istanbulbilişimi
Pavilion DV6-1115ET
1.654,14 TL
İŞLEMCİ: Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci
RAM: 4 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 8 GB)
HDD: 500 GB SATA (5400 Rpm) HDD
OPTİK SÜRÜCÜ: DVD-RW Double Layer
EKRAN KARTI: ATI Mobility Radeon HD 4650 Max. 2303 MB
fiyat çok güzel de bu siteye güvenilmez diyorlar işte
akıl var mantık var türkiyede nerede bu fiyata bu ürünü bulabilirsin?
bu işte kesin bir sakatlık var. olabilir mi bu ya kesin dolandırıcıdır o site.
bu fiyata bu ürün ??? sizce de bi gariplik yokmu
bir arıza için geri alınmış tamiri tamamlanıp yeniden piyasaya sürülmüş olabilir o zaman baya bi indiriyorlar fiyatları
bu fiyata bu ürün ??? sizce de bi gariplik yokmukesin öle bi şey vardır. ben istanbul zeytinburnunda yanılmıyorsam oliviumda teknosanın outlet mağzasını görmüştüm. orda da arkadaşın dediği gibi yapıyorlardı ve bir çok ürünü yarı fiyata satıyorlardı
bir arıza için geri alınmış tamiri tamamlanıp yeniden piyasaya sürülmüş olabilir o zaman baya bi indiriyorlar fiyatları
Ereyon'da var gibi:
http://www.ereyon.com.tr/store/P ... px?productId=209838
Eğer dv6-1144et bulamıyorsanız, dv6-1140et alabilirsiniz. Aynı ürün, tek farkı işlemci P8600. O da fark etmez zaten.
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36325
Dün arkadaşım ankarada forum bimeksde sonuncuyu aldı 1.900 civarına (1115'i)