<p>Anakart : Gigabyte 32 bit işlemci SORUN : windows 8 i yüklerken No device drivers were found. Make sure that tge installation media contains the correct driversi and then click OK bu hatayı veriyo ne yapmalıyım ? neden bu hatayı veriyor ? Yerel Disk (C) disk kapasitesi 30 gb boş alan 3.65 gb İndirdiğim dosya windows8 x86 başka bir bilgisayarda denediğimde düzgün çalıştı. [resim]</p>
<p>ÇÖZÜLDÜ</p>
DVD boot hatası [ÇÖZÜLDÜ]
başka bilgisayarda test ettiğinde normal şekilde boot ediyor mu? cevap evet ise eğer DVD'de sorun yok demektir.. bios ayarları yerine bilgisayar açılırken "çoğu anakart modeli için aynıdır" F8 tuşuna üst üste basarak boot menü ekranına ulaşabilirsin.. burada DVD sürücünü seçip bir dene...
başka bilgisayarda test ettiğinde normal şekilde boot ediyor mu? cevap evet ise eğer DVD'de sorun yok demektir.. bios ayarları yerine bilgisayar açılırken "çoğu anakart modeli için aynıdır" F8 tuşuna üst üste basarak boot menü ekranına ulaşabilirsin.. burada DVD sürücünü seçip bir dene...Başka bilgisayarın biosu farklı ondada yapamadım. DVD sürücüsünü nasıl nerden seçeceğim ?
Son Düzenleme: enesreal05 ~ 30 Aralık 2012 12:02
Çoğu biosta ayarlar aynıdır... advanced münüsü altında first boot device bölümünü DVD sürücün olarak seçmelisn...
tamam fark etmez..cd'rom olarakta geçebilir... makina da ki sürücünün dvd olduğundan emin ol yeter... (cdrom DVD okumaz biliyorsun)...
tamam fark etmez..cd'rom olarakta geçebilir... makina da ki sürücünün dvd olduğundan emin ol yeter... (cdrom DVD okumaz biliyorsun)...biliyorum DVD yi bilgisayar taktığımda açabiliyorum içine bakabiliyorum ama yine olmuyor eklediğim görüntülere bakabilirsin boot from CD/DVD diyo sonra windows geliyo kurulum gelmiyor
Son Düzenleme: enesreal05 ~ 30 Aralık 2012 12:44
şimdi gördüm resmi.. sorun DVD'den kaynaklanıyor boot ayarlarını doğru yapmışsın... aslında bilgisayarın açılıyorsa direk Windows ortamında setup'ı başlatıp, format atabilirsin... yada boot'u düzgün çalışan yeni bir DVD oluşturacaksın başka yolu yok...
şimdi gördüm resmi.. sorun DVD'den kaynaklanıyor boot ayarlarını doğru yapmışsın... aslında bilgisayarın açılıyorsa direk Windows ortamında setup'ı başlatıp, format atabilirsin... yada boot'u düzgün çalışan yeni bir DVD oluşturacaksın başka yolu yok...bunu nasıl yapacam otomatik başlatmalı yapmıştım ashampoo burnin studiodan olur mu bende o var ve nasıl yapacam bilmiyorum
forumdan arama sonuçları mutlaka birisi sorunu çözer >>>>B U R A D A
tamam o sorunu şimdi hallettim bir programlar dvd iso kalıp dosyasını yazdırdım dvd oldu sorun yok ama bu sefer windows 8 i yüklerken No device drivers were found. Make sure that tge installation media contains the correct driversi and then click OK bu hatayı veriyo ne yapmalıyım ?
özel mesaja cevap :
konuya baktım murat gerekli cevabı vermiş..aygıt sürücüleri bulunamadı.. doğru media'yı yani cd'yi takıp OK'e tıklayın yazıyor.. kurmaya çalıştığın iso ya hatalı dvd'ye çekilmiş..yada komple iso'da sorun var.. kaçak işletim sistemi kurmaya çalışıyorsun... hele ki internetten indirmişsin bu tür hatalar çıkması normal...
özel mesaja cevap :Alakası yok. İnternnetten orijinalini indirdim ve başka bilgisayarda denedim çalışıyor.konuya baktım murat gerekli cevabı vermiş..aygıt sürücüleri bulunamadı.. doğru media'yı yani cd'yi takıp OK'e tıklayın yazıyor.. kurmaya çalıştığın iso ya hatalı dvd'ye çekilmiş..yada komple iso'da sorun var.. kaçak işletim sistemi kurmaya çalışıyorsun... hele ki internetten indirmişsin bu tür hatalar çıkması normal...
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama banada yardım edermisiniz ? https://www.chip.com.tr/forum/yen ... isiniz_t258350.html