slmlar herkese..
herkes kendi çapında arşive meraklıdır.. bende kendime yaklaşık 5 yıllık geçmişimle alakalı resimlerden bir arşiv oluşturuyordum.. düzenli aralıklarla aynı DVD nin üzerine yazdırarak güncelleme yapıyordum.. en son defa bilgisayarıma format atıcaktım ve son fotoğraflarında zayi olamaması için aynı rütun işlemleri tekrarladım.. ancak tekrar üzerine yazdırma yapacağım bir günde fark ettim ki yaptığım son yükleme sonrasında eski resimler kaybolmuş .. yapılan son kayıtta DVD boş olarak algılanmış galiba ve sadece son yüklemeyi barındırıyor içerisinde.. eğer bilgisayarıma format atmasam üzerine düşmezdim ve yeniden DVD yapabilirdim ancak elimde DVD oluşturacak resim kalmadı eski resimlerimi DVD üzerinden tekrar alabilmenin bir yolu varmıdır dostlar.. lütfen yardımcı olunuz.. teşekkürler
(not: hard disk üzerinden kapsamlı bir çok recover yaptım ve malesef resimlerimin sadece cüz-i miktarına ulaşabildim.. şuan sadece DVD üzerinden yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.. ve recoverlar DVD yi yalnızca olan resimlerle algılıyor.. bu konuda yapılacak yardımlara gerçekten minnettar kalıcam )