DVD de ki eski fotolar gitti!

susek
21-04-2010, 15:57   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

slmlar herkese..
herkes kendi çapında arşive meraklıdır.. bende  kendime yaklaşık 5 yıllık geçmişimle alakalı resimlerden bir arşiv  oluşturuyordum.. düzenli aralıklarla aynı DVD nin üzerine yazdırarak  güncelleme yapıyordum.. en son defa bilgisayarıma format atıcaktım ve  son fotoğraflarında zayi olamaması için aynı rütun işlemleri  tekrarladım.. ancak tekrar üzerine yazdırma yapacağım bir günde fark  ettim ki yaptığım son yükleme sonrasında eski resimler kaybolmuş .. yapılan son kayıtta DVD boş olarak algılanmış  galiba ve sadece son yüklemeyi barındırıyor içerisinde.. eğer  bilgisayarıma format atmasam üzerine düşmezdim ve yeniden DVD  yapabilirdim ancak elimde DVD oluşturacak resim kalmadı eski resimlerimi DVD üzerinden tekrar  alabilmenin bir yolu varmıdır dostlar.. lütfen yardımcı olunuz..  teşekkürler

(not: hard disk üzerinden kapsamlı  bir çok recover yaptım ve malesef resimlerimin sadece cüz-i miktarına  ulaşabildim.. şuan sadece DVD üzerinden yardımlarınızı bekliyorum  arkadaşlar.. ve recoverlar DVD yi yalnızca olan resimlerle algılıyor..  bu konuda yapılacak yardımlara gerçekten minnettar kalıcam )