Arkadaslar ılk once markasını soyleyım
hl-dt-st dvdram gsa-4167b LG
ilk aldıgım zamanlar bazı dvd cdlerını okumuyordu ben + - muhabetınden dolayı kaynaklandıgını zannedıyordum onun ıcın umursamıyordum.ama sımdı dvd cd ne goruyor ne yazıyor ama cd hem okuyup hem yazıyor nasıl hallede bılırım yardımcı olursanız sevınırım.dvd rw arkasıda jampır yok hepsını sırayla denedım ama yıne aynı calıstı yardımlarınızı beklıyorum...
dvd okumuyor ama cd okuyor
kardeş;aynı olay bi arkadaşın başına geldi;bazı dvd lerde çift lazer mercek oluyomuş.yanı cdyi bi mercek dvdyi bi mercek okuyomuş.bizim arkadaşınkide dvd okumuyodu.allahtan garantisi vardı,değiştirme yaptı.tamir olanağı konusunda bi bilgim yok dolayısıyla...
belkide bildisayarın kaldıramıyordur bu nedenle araştırmadan deneme istersen çünkü çökme ihtimali olur
Ya yokmu bu sorunu çözebilecek bir vatandaş aynısı benim başıma geldi şimdi notebookumda dvd-rw cd okuyup yazıyor ama dvd de diçbir iş yapmıyor lanet alet..
bak iki başlık altta benim sorunum var seninkine çok benziyo D: güncelledim bende tek yolu bu ama şimdi kullanılmaz hale geldi eğer sürücüyü gözden çıkarttıysan güncelle olma ihtimali var eğer gözden çıkarmadıysan kullanmaya devam et yerinde olsam devam ederdim