Dvd Player a film atma yardım!!!

darkempir3
16-04-2010, 11:40   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Arkadaşlar işin özeti şu ki abim yeni dvd player almış divx özelliği mevcut.Benim bilgilerim doğrultusunda Nero ile veri dvd si yaratıp içine filmleri attığımızda dvd playerde izleyebiliyoruz fakat ben şunu sorucam.Nero yu çalıştırdık veri dvd si yarat dedikten sonra filmleri altyazılarıyla birlikte aynı isimle yapıp yolluyoruz fakat bu dosyaları her filme ayrı klasör açarakmı atmalıyım yoksa hiç klasör açmadan direk filmler  ve altyazılarını mı atmalıyım.Ve 4.7 gb lık limiti doldurmak problem yaratırmı.Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler.

MY_KIL
19-05-2010, 03:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
351 mesaj

veri dvdsi yarat demeyeceksin en basit şekilde data cd çeksen çalışır. convert falan etmeye gerek yok. videonun formatı cihazın tanıyabileceği şekilde olması yeterli. eğer klasor yaparsan videoyu ve altyazıyı aynı klasore atacaksın veya hiç klasor yapmadan da atabilirsin onemli olan altyazı ve videonun isimlerinin tamamen aynısı olması. video veya klasor isimlerinde turkçe karakter kullanma. sorun olabilir. 4.7 gb doldurman sorun olmaz ama disk at once veya track at once bu formatları hangisi senin cihazda rahat okuyorsa ona dikkat et deneyerek öğrenebilirsin (hızlı okuma yavaş okuma ileri geri sarma diğer filme atlatma vs gibi) denemeler yap yeniden yazılabilir dvd ile