İLk önce herkeze selamlar arkadaslar bende bir tane windows ultimate cdsi wardı bu cdyi format atmakk için pcye taktımm sonra cd çizikmişş sonra formatın yarısında hata werdii sonra xp cdsini taktımm bu sefer xp cdsindede hata werdi yeni xp cdsi aldımm hepp hata weriooo ama arkadasımınn cd romunu aldım format içinn onda xp formatı atıldıı acaba yardımm edebilirmsiiniz cdyi takmadann önce dvd-raider sprr calısıoduu ama şimdii format atılmıoo bnm dvd-raiderle ama arada bi cdyi okuyoo arada okumuoo yani sorun war yardım edeblirseniz çok sewinriimm!!!
Dvd rAiDEr okUma soRuNU yArdImm!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
CD-Rom temizleme aparatları var. Onları deneyin. Olmazsa CD-Rom'unuz ölmüş olabilir.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj
Arkadasımm lazerin önünü elektrik süpürgesiyle çektim sonra dvd rou güncelleştirdim cdyi takıom ama hala okumuo bilgisayrımdan giriom Lütfen f sürücüsüne dsk yerleştrn diooo:S yardım edblrsen çok swnrmm garantisi yok tamırcıye götrsem ne kdr alır onuda blmiorm
OP Taze Üye
8 mesaj
kardes zaten çalısmıodu:D forumda care blrsam yapıcam dvd raideri inş. bulamazsam tamirciye gtrrürüm herhalde başka yapıcakk bsi yoqq:D
OP Taze Üye
8 mesaj
ArKAdAşlaR tamrciye gtrdm dıokı tamır olmaz yenı dvd raider al:D