muhterem ustalar,dvd rom'a içinde boş dvd varsa kopyalama yapamıyorum.Windows kopyalama hatası verdi ifadesi çıkıyor ekrana.dvd rom boş ise kopayalama yapıyor bu durumda boş dvd yi koyunca kopyalanan unsur kayboluyor.vcd yazmada hiçbir sorunum yok.lütfen yardım edebilir misiniz ? saygılarımla...
dvd rom'a kayıt sorunu
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj
Son Düzenleme: sıcak ~ 23 Haziran 2008 21:59
OP Yeni Üye
36 mesaj
sıcakmuhterem ustalar,dvd rom'a içinde boş dvd varsa kopyalama yapamıyorum.Windows kopyalama hatası verdi ifadesi çıkıyor ekrana.dvd rom boş ise kopayalama yapıyor bu durumda boş dvd yi koyunca kopyalanan unsur kayboluyor.vcd yazmada hiçbir sorunum yok.lütfen yardım edebilir misiniz ? saygılarımla...sevgili arkadaşlarım aciliyetine binaen yineliyorum.lütfen yardımlarınızı beklerim .herkese iyi akşamlar...
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
dvd rom'la disklere veri yazamazsınki, dvd-r/rw vs. yazıcı özellikli ürün lazım. rom'lar sadece okuma yapar...
OP Yeni Üye
36 mesaj
sevgili arkadaşım belki de yanlış ifade etim.benim dvd rom dan kastım,dvd yi taktığım yerden bahsediyorum.yeni dvd writter aldım da kopyalayıp yazacağım ya.onu yapamıyorum.cd yi kopyalayıp yazıyorum.dvd de sorunum var.iyi geceler dilerim