Dvd-Rom Sorunu Yardım

Blue Life
02-04-2010, 21:46   |  #1  
Blue Life avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
343 mesaj

Arkadaşlar bir arkadaş böyle sordu.
Benim Dvd Romu'm yaklaşık birkaç  hafta önce çalışıyordu bilgisayara format filan atmadım ama bi gün bi cd yaziyim dedim baktım boş cd yi görmüyo bende driver yok sistemde bilgisayarımda da görünmüyor. Donanım bölümünde de soru işareti var ne yapmalıyım

Son Düzenleme: Blue Life ~ 02 Nisan 2010 21:51
ADEM-KAYA
02-04-2010, 22:18   |  #2  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Modeli ve işletim sistemi nedir?Google da arat ve sürücüyü indir,çalışır.

Roadrunnner
02-04-2010, 22:29   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
694 mesaj

Arkadaşım aynı problem bende de vardı.Sanırım bunun formattan başka bir çözümü yok...Ben bu sorunu tam 3 kez yaşadım ve üçünde de format atmak zorunda kaldım...

Bu soruna herkesin yaptığı bir şeyi yaparak çözüm üretebildim.Şöyle ki:Temiz bir format attıktan sonra her PC'de bulunan klasik programları yüklüyorum daha sonra Advanced System Care,Glary Utilities gibi programlarla optimizasyon yapıyorum.Son olarak disk temizleme ve birleştirme yaptıktan sonra tertemiz bir sistem elde ediyorum.Sistemin bu halini yedekledikten sonra her 2 haftada bir bu yedeği güncelliyorum.Başıma bunun gibi bir sorun geldiğinde de bu yedeği kullanıyorum ve kefime bakıyorum.Hepsi bu...

İşte bu da benim açtığım konu ve hiçbir çözüm bulunamadı:

Bu arada yazarken hata yapmışmıyım diye bakarken farkettim ki anlatımım aynı yemek tarifi verir gibi olmuş.İdare edin artık:)

Son Düzenleme: Roadrunnner ~ 02 Nisan 2010 22:31