Arkadaşlar merhaba elimde samsung'un birtane dvdrw si var zaten ama bana kafayı yedirtecek kopya cd leri filan okumuyor bazen hangi marka model'i tavsiye edersiniz yalnız içine ne koysan okuyan cinsten bişey olsa fena olmaz yoksa boşuna almış olurum birzaman birinden duymuştum o konuda LG bir numara diye ama yinede sizin fikirlerinize danışmak istedim fikirlerinizi bekliyor şimdiden teşekkür ediyorum.
DVD RW Almak istiyorum (fazla seçici olmayan)
senınde dedıgın gıbi lg al hemde dıgerlerıne gore bıraz daha ucuz oluyo
http://www.weblebi.com/UrunDetay ... fggd3Iw05FI6XgHjgMA
buna bakabilirsin fiyatıda uygun 32 ytl
ben de LG tavsiye ederim. http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=332&pid=5636 => bu var bende ve memnunum hiç dvd cd seçme diye bi olayı yok hepsini gayet ii okuyo ve yazıo
Lg GSA H55-N 20X8X20X Dvd-Rw 12X DvdRom SIYAH
Teknik Özellikler:
# 20X10X12 Super Multi DVD Rewriter
# 2MB Tampon Bellek
# Nero 7 Premium
# Parola koruması, Dijital İmza, Veri güvenilirliği, Veri doğrulama denetimi
# Kopyalamaya karşı koruma (PDF dosyaları için
# DVD-RAM:12X
# DVD+R DL:10X
# DVD-R DL:10X
# DVD+R:20X
# DVD-R:20X
# CD-R:48X
# DVD+RW:8X
# DVD-RW:6X
# CD-RW:32X
# DVD Okuma:16X
# CD Okuma:48X
# Tampon Bellek:2 MB
# Yazılımlar:Nero 7 Premium
# Ayrıntılar:Parola koruması, Dijital imza, Veri güvenilirliği, Veri doğrulama denetimi, Kopyalamaya karşı koruma (PDF dosyaları için)
abi bu kopya cd leri okurmu kopyalamaya karşı gibi görünüyor nedersiniz.
kardeş lg den şaşma diyorum... zaten arkadaşlar gerekli özzelliklerini vermişler.. :):)
Tamam arkadaşlar size güveniyorum hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim eksik olmayın.
soner-24Lg GSA H55-N 20X8X20X Dvd-Rw 12X DvdRom SIYAHyok o kopyaya karşı koruma özellikleri yazdığın dvdleri öyle yapabiliosun onun için "# Parola koruması, Dijital İmza, Veri güvenilirliği, Veri doğrulama denetimiTeknik Özellikler:
# 20X10X12 Super Multi DVD Rewriter
# 2MB Tampon Bellek
# Nero 7 Premium
# Parola koruması, Dijital İmza, Veri güvenilirliği, Veri doğrulama denetimi
# Kopyalamaya karşı koruma (PDF dosyaları için
# DVD-RAM:12X
# DVD+R DL:10X
# DVD-R DL:10X
# DVD+R:20X
# DVD-R:20X
# CD-R:48X
# DVD+RW:8X
# DVD-RW:6X
# CD-RW:32X
# DVD Okuma:16X
# CD Okuma:48X
# Tampon Bellek:2 MB
# Yazılımlar:Nero 7 Premium
# Ayrıntılar:Parola koruması, Dijital imza, Veri güvenilirliği, Veri doğrulama denetimi, Kopyalamaya karşı koruma (PDF dosyaları için)abi bu kopya cd leri okurmu kopyalamaya karşı gibi görünüyor nedersiniz.
# Kopyalamaya karşı koruma (PDF dosyaları için" falan diyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin Rica ederiz.Son Düzenleme: asertas ~ 18 Temmuz 2008 14:45
Bakmadan aldım sonra aklıma geldi baktımki sata değil iade ettim adamda amma kızardı he kredi kartı çekmiştim bu rw sata değil (Lg GSA H55-N 20X8X20X Dvd-Rw 12X DvdRom SIYAH)
LG GSA H20-N 20X8X20X DVD-RW 12X DVDRAM SATA (Siyah) bunda sata yazıyor ama arasında kaldım hangisini alsam acaba satayımı tavsiye edersiniz arada negibi bir fark olur acaba.
sata al bence daha iyi deniyor