merhabalr arkadaşım pc toplarken ben ayaktaydım dvd-rw elimden yere düştü artık çalışmıyor disk okuma hatası felan veriyor açıkçası okumuyor çokta fifi diyor çünkü eliden düştü ve salladığımda içinden kırık parça sesleri geliyor... acaba ne yapsam da garantiye yuttursam diyorum acaba ürünün içinde cd yi kırdı ben cdyi temizledim ama cd yi kırıken diğer parçalarıda kırmış desem acaba tamir ederler mi...biliyorum bunu yapmamam gerek ama elimden düüüştü
dvd-rw elimden yere düştü artık çalışmıyor
heyinizwe tşk anlamadım acaba başlıkta ne yanşlış var çonuşta konu içeriği önemli burak torun arkadımıza tşk ediyorum... bende öyle düşünmüştüm ama ynede şansımı deneyeceğim...
arkadaşlar gizlice içini açtım ve çok şükür kırık mırık bşey kokmuş o kırık sesini çıkaran ise içindeki vai cdnin üzer,ne oturan kapak mış...sadece dvd-cd leri okumuyor hata veriyor desem garanti kapsamına girer öle değil mi
içini açdım ama inan bana farketmezler bile kesinlikle farketmezler bile çünkü sadece kapağını açtım ve hemen kapattım ve aldığım yere verdim onlarda garantiye göndereceklermiş adam dedi tamir etmezler direkt değişecekler aslında ben garantiye gönderdiim yer ürünün içini açıyorum çünkü yumuşak uçlu vidam var erkese cevapları için tşk... bir başka sorum var::: ben pc yi açtığımda a disk read eror ctrl+alt+del yazıyor ben ingilizce öğretmeniyim çok zor değil disk okuma hatası diyor galibe harrddiskim ile orantılı ama ben şu harddiskimi master slave jumper gibi ayarlarını yapmadığım için mi okumadı acaba bu arada harddisk biosta görünüyor