DVD-RW 'em Calısmıyor Bazı cd leri okudu ama

Alpocino
02-10-2012, 16:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

DVD surucum ATAPI DVD A DH20A4P 
DVD koyunca BIlgıysayarımdan dvd-rom un ustune yada sag tıklayınca bılgısıyar klasoru donuyor Gorevı sonlandır dıyorum tum masaustu kapanıyor 10 sanıye fılan sonra gerı gelıyor , Ve bılıgısayara acılırken (acılmadan once)  dvd koyunca Su mıcrosoft xp professıonal ılerleyen mavı cızgıler fılan anladınız ıste orasınıda gecınce bılgısıyar sıyah ekranda kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum ve o ekran gelmeden dvd yı cıkaıyorum normal bır sekılde acılıyor bılgısayar .

1  2 Cd filan koydum gayet guzel bır sekılde okudu , Baska bi dvd koydum ınternette filan dolastım belkı 10 dk sonra okur dıye 10 15 dk sonra gectı tıkladım bılgısayarımdan dvd rom surucusune bu sefer bos okudu (DVD LERDE HIC CIZIK FILAN YOK daha bu öğle aldım ) 

Sorun ne kı anlayamadım firmwire fılan dersenız surucunun guncelestırmesını bulamadım bence bununla alakası yok  Bılgısıyar 2-3 yıllık bu arada acıl yardım

#Edit : Sımdı tekrar taktım bu sefer 15 sanıye fılan sonra okudu ama bos gosterıyor (DVD BOS DEGIL DIGER BILGISYARDA RAHATCA CALISIYOR #arkadasımınkısınde)

Sistem Bilgilerim
Son Düzenleme: Alpocino ~ 02 Ekim 2012 17:01
Alpocino
04-10-2012, 16:03   |  #2  
OP Taze Üye
5 mesaj

up up upup upu p

Alpocino
04-10-2012, 19:16   |  #3  
OP Taze Üye
5 mesaj

LAN BAKIN BI ACIL

Alpocino
05-10-2012, 08:11   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

HEPINIZIN ANNESININ AMCASINI SIKEYIM AMK BI ACIL DEDIK SIKTIRIN GIDIN IBNELER . SIKTIGIMIN AMCIK SULARI