Merhaba arkadaşlar bugun vista home yüklü laptopa win7 yükledim ve dvd writer yok oldu.Acaba nasıl geri getirebilirim.Özel bir ayarı var mıdır? Teşekkürler.
DVD sürücü yok oldu.
Aygıt Yöneticisi'nden DVD sürücüsüne sağ tıklayıp Kaldır' seçip ardından listenin en başındaki bilgisayar adının yazdığı yere sağ tıklayıp, Donanım değişikliklerini tara'yı seç.
Aygıt Yöneticisini kontrol edin
Arkadaşlar aygıt yönetcisinde yok ve ne yaptıysam getiremedim.Biostada böyle görünüyor.Yavaş yavaş yusuf yusuf etmeye başladı.DVD sürücüde tık yok.Yani dvd den boot bile etmiyor hatta biosta bile görmüyor.Ne b.k yediyse win7 yi yükledikten sonra oldu.Al sana süper işletim sistemi microsoft görsün.Hayır gerçekten amatör bir kullanıcı olsam diyecemki yemişimdir bir halt yok olmuştur ama yapmadım bişe....
Seni bilinçli bir kullanıcı olarak görüyordum ama Windows 7 ile bu sorununu bağdaştırınca biraz şaşırdım doğrusu...
Belliki ya bozulmuş yada güç/veri kablolarında sorun var yada anakart slotunda, işletim sistemi ile ne ilgisi var ?
Seni bilinçli bir kullanıcı olarak görüyordum ama Windows 7 ile bu sorununu bağdaştırınca biraz şaşırdım doğrusu...
Belliki ya bozulmuş yada güç/veri kablolarında sorun var yada anakart slotunda, işletim sistemi ile ne ilgisi var ?
hayır sinirlendiğim nokta ben hiçbişe yapmadan nasıl oluyorda bir işletim sistemi bozuyor bunu anlayamadım.yani düne kadar çalışan optik sürücü bir işletim sistemini kurduktan sonra durduk yere yok oluyor.Son Düzenleme: hamann7725 ~ 06 Ağustos 2009 23:07
Aygıt Yöneticisi'nden DVD sürücüsüne sağ tıklayıp Kaldır' seçip ardından listenin en başındaki bilgisayar adının yazdığı yere sağ tıklayıp, Donanım değişikliklerini tara'yı seç.
aygıt yöneticisindede görünmüyor ve donanım tarayınca çıkmıyor.Yani sanki bu dvd sürücü hiç laptopa takılı değil.İçinden dvd yi çıkarabilmek için minik deliğe bi tane iğne dürttüm açıldı.