Biraz saçma bir soru olabilir ama annem yemek tarifi istedi benden:D bende cd-rom'a aktarıp dvd player'da açcam ama txt okuyacağını zannetmiyorum cd feda etmemek için size sorayım dedim yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Dvd Txt okur mu:D
Ne yazık ki Türkiye'den almadığım için türkçe bir bilgi yok yani markası Türkiye'de satılmıyor.İngilizce yazılarda da txt ile ilgili bir konu yok:( yorumun için yinede teşekkürler.
Buda olmadı:D çünkü o kadar çok txt varki bunları jpg ye çevirmem neredeyse imkansız:D movie maker'e atmam içinde resim olması gerek:(
Sanırım xp media center edition dan bahsediyorsunuz bu kötü oldu eğer vista olsaydı hiç resim oluşturmadan akan yazı yapabilirdiniz xp deki movie maker da yazı kısıtlaması var ama vistada windows live movie maker yükleyince o sınır kalkıyo:S
Evet şimdi bende kurcalarken onu farkettim fakat alttaki kutucuğa tekrar yazılıyor peki mswmm uzantısı yerine mesela avi gibi nasıl kaydedebilirim biraz acemiyim kusuruma bakmayın.
herşeyi hazırladıktan sonra "Dosya" menüsünden "Film dosyasını kaydet" de. İlk çıkan pencerede direk ileri de daha sonrakinde filmin nereye kaydedileceğine karar ver. ileri de biraz bekle Böylece dosyayı .wmv formatı ile kaydedebilirsin. Daha sonra da format factory isimli yazımlımı yükleyip .avi ye çevirebilirsin