Boş bir dvd'ye wmv formatında (her biri 60 mb ve 60 dk) vidyo atacağım. Nerovision kullandım, 4 tane koyabiliyorum ancak, oysa ben en az 30 tane wmv formatındaki bu vidyoları DVD'ye koyabilmek istiyorum. Ne yapabilirim? Hangi programı önerirsiniz?
DVD ve Videolar
CHİP/Mayıs'06 CD/: 1- Avidemux
2- DVD-lab Pro 1.53
3-Video Capture/Convert/Burn
4- Win DVD7.0-B27.130 bunlara bi bakıver,ben öylesine bir baktım(hiçbirinden emin değilim).
5-[[ ] ; buraya da bak(aman dikkat!indirmeden önce tarat,arkası dolu olmasın)
6-[[]
7-Roxio Easy Media Creator 8.0 :(üçretli)[Create CD or DVD compilations of DVD-Video, DivX and WMV files; burn TiVo recordings to DVD].
60 MB bir vidyo var elimde ve 1 saati aşkın süresi var. Kalitesi çok iyi olmadığından zaten bu kadar az yer kaplıyor. Ama DVD'te geçirmeye çalıştığımda bu bir vidyo süreye bağlı olarak 1,5 GB ı birden yiyor. Bunun önüne nasıl geçebilirim? Oysa çok daha fazlası sığabilir bu dosyaların.
1-CHİP/NİSAN'06 CD/:POWER DİRECTOR 5[ Bir video oluşturabilmek için yapacağınız işlem sayısını ve süresini azaltarak, yaratıcılığınızı konuşturmanıza olanak sağlıyan bir video düzenleme yazılımı.]der,tam sürüm.Acaba senin sorununa çare olurmu?Kendim kullanmadığım için bilemiyorum.Baya bi iddalı video düzenlemede ,kim bilir..?
2-DVD MovieFACTORY 3.5 :
[DVD yapımı resimli,görsel anlatım]üçretsiz.
3-ImTOO MPEG Encoder:
[[].(format dönüştürücü),wmv yi destekliyor.[[]
4-[[]Video converter(format dönüştürüçü)ve diğerleri....
5-AVOne GOLD:(wmv formatını destekliyor).
[[]
bu konuları buvesile bende öğrenmiş oldum,belki bir arkadaşın da gün gelir işine yarar.
6-[[ ] (wmv 'ı destekliyo).
7-Media Converter Pro.:(wmv destk.)
Videonun kalitesini mümkün olduğunca düşük tutman gerek. Yinede çok fazla ufalma olacağını sanmıyorum..
kalitesi zaten düşük, ama bir saat bir vidyonun süresi ve 60 mb civarında. Bunu DVD'de vcd formatında geçirmeye çalıştığım zaman 1,5 GB yer kaplıyor, ben bu sorunu nasıl aşarım, onu soruyorum. HPtur sana da çok teşekkürler, bakıyorum verdiğin linklere, ancak başka önerileri olanlar da yazarsa sevinirim.
Buradaki programlara bir gözat istersen elvis
http://www.tomdownload.com/dvd_software2.htm
Demin Ulead DVD Factory i denedim, olmadı. Bir çözüm yolu olmalı arkadaşlar; hiç mi fikriniz yok? Bu işin mantığını çözsek aslında diğer programlar bile işimize yarayabilir ama... Elinizde 60 MB'lık bir vidyo var ve bu vidyo kalitesi düşük olduğundan 1:04:00 gibi bir uzunlukta. DVD'ye koyduğumuzda bu 60 MB lık vidyo bu süre aşımı yüzünden 4 GB'ı bulabiliyor, bunun önüne geçilemez mi? İşte sorum bu...