Onceleri princo marka dvdlere hic bi sorunla karsilasmadan Nero ile muzik,film ne istesem yazabiliyordum ama bi gun Alcohol 120% isimli programin trialini yukledim hatta bir iki dvd de onunla yazdim.Sonra suresi dolunca Alcohol u sildim ve bir sure sonra yeniden dvd yazmam gerektiginde Nero da bi sorunla karsilastim.Bir kac hafta oncesine kadar yazabildigim princo dvd leri writer a yerlestirmeme ragmen Nero da ne zaman dvd yazmak istesem soyle bi pencere acildi ekranda 'Please insert the disc to write to...''
http://img231.imageshack.us/my.php?image=emptyv.png
Simdi dvd writer im ne dvd yazabiliyo nede hazir dvdleri okuyabiliyo(cd lerde problem yok).Nero disinda baska programlarla dvd yazmayi denedim, tdk marka yeni dvd ler aldim,driveri az once update dahi ettim yinede bi cozum bulamadim, lutfen bana yardim edin, forumdaki diger dvd yazma problemlerini de okudum ama benim sorunumu yasayan baska birini bulamadim. Yeniden dvd yazabilmem icin ne onerirsiniz ? Bide yabanci forumlarda hemen hemen benim sorunuma benzeyen bi kac biri yazmis ama cevap alamamis.Ortak noktalarimiz Alcohol programindan sonra yazamamak.Boyle bisey mumkunmu ?
DVD Writer in markasi vede modeli : HL-DT-ST DVDRRW GCA-4164B
baska bi bilgi gerekirse sormaktan cekinmeyin..