ben windows 7 rc'yi indirdim ama dvdwriterim yok cafeye gitmeye de üşeniom bişe sorcam benn dosyayı açıp winxp üzerinden setup yapsam olurmu?= acilll lütfen yanıt gelsinnn
DVD Yazıcı olmadan Windows 7 Kurulumu
sflben windows 7 rc'yi indirdim ama dvdwriterim yok cafeye gitmeye de üşeniom bişe sorcam benn dosyayı açıp winxp üzerinden setup yapsam olurmu?= acilll lütfen yanıt gelsinnnflash disten kur bu konu chıpte ana sayfada vardı
flaş disk olmadıkiii
ben setup desem yuklemezmi?
Sağ tıkla winrarla d: yolla partı sonra d: başlat olur.
saolun çok teşekkürler; ama madem böyle yüklemek çok basit neden herkes dvd'ye çekip yüklüyor bide c'de xp yüklü ya ben xp üzerindeiken setupa basp win7yi cye yüklersem ne olur :S
sflsaolun çok teşekkürler; ama madem böyle yüklemek çok basit neden herkes dvd'ye çekip yüklüyor bide c'de xp yüklü ya ben xp üzerindeiken setupa basp win7yi cye yüklersem ne olur :DVD'ye çekiyorlar çünkü öyle daha temiz yükleniyor ve genelde dual boot değilde tek Windows 7 kullanılıyor.
şimdi ben bişey soracam:
bende dvd ye çekilmiş win7 RC var ama dvd sata olduğu için başlangıçta boot etmiyor yani dvd yi görmüyor başlangıçta.ama normal olarak dvd yi kullanabiliyorum sadece başlangıçta boot işlemini dvd den yapamıyorum.bende xp c de kurulu şu anda.win7 yi kurmak istiyorum d ye.dvd yi takıp install dediğimde sorunsuzca d ye kurabilir miyim? yoksa install dediğimde res atıp boot ederekmi başlar.eğer öyle olursa boot edemeyecek?
şimdi benim izlemem gereken yol nedir arkadaşlar?
mk1şimdi ben bişey soracam:Öncelike anakartınız eski sanırım.
bende dvd ye çekilmiş win7 RC var ama dvd sata olduğu için başlangıçta boot etmiyor yani dvd yi görmüyor başlangıçta.ama normal olarak dvd yi kullanabiliyorum sadece başlangıçta boot işlemini dvd den yapamıyorum.bende xp c de kurulu şu anda.win7 yi kurmak istiyorum d ye.dvd yi takıp install dediğimde sorunsuzca d ye kurabilir miyim? yoksa install dediğimde res atıp boot ederekmi başlar.eğer öyle olursa boot edemeyecek?
şimdi benim izlemem gereken yol nedir arkadaşlar?Yoksa SATA DVD'lerin BOOT sorunu YOK!
Sorunuza gelince:
Hayır, sistem yeniden başlamayacak (duruma göre) başlasa bile Boot etmeyecek. Yani sorunsuzca kurabilirsiniz.
anakart eski bi model.sanırım biostar pvtg4 müydü neydi ama eski yani.sonuçta install deyip kuruyorsak içim rahat olur.öbür türlü bide uğraşmak istemem.sağol
mk1şimdi ben bişey soracam:Bence sen eniyisi biosu update et daha (bozma yalnız) sonra satayı görmezse usb ye kur usb bellegin yoksa imajı xp kuruluyken diğer bölüme çıkar ve kurmaya başla.
şimdi benim izlemem gereken yol nedir arkadaşlar?