Arkadaşlar ben orjinal dvd filmi (genelde 6-7 veya 8GB oluyo artık) 4.7GB'lık yapacak bi program arıyorum. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum(DVD2One hariç).
DVD
program değlde sıkıştırmayı denedinmi ama dvd playerde izleyemesin bildiğim kadarıyla
"DVD2one V2" gibi başka bi program yok mudur? Onda bi sorun yaşadım da. Sıkıştırmakla Rip programlarını mı kastediyosun? Rip programıyla en fazla 4.7lik vob yapılıo ben direk dvd film imajı yaratacak bişi arıyorum. Biraz fazlasını istiyorum galiba
Anladığım kadarıyla cevap veriyorum.Sen bir film i dvd ye çekecek ve dvd playerda izliceksin.Neroda vob olduğu için çekemiyorsun.
VSO ConvertXtoDVD bu programla film i seçiyorsun sonra dvd ye aynı program üzerinden yazıyorsun.
ConvertXtoDvd 3 güzel bi program ama dvdnin içeriini deiştirio yani menulerini falan deiştiriyo. Bence ööle dvdnin orjinallii de bozuluyo; e adı üstünde "convert". Bu yüzden convert yapmıcak bi program arıyorum yani sadece 8gblık dvd filmini 4.7liğe imaj olarak sıkıştırabilecek başka bi program. (tabi varsa) ve başka önerilerinizi bekliyorum