Önemli Değil İsterdim Sana Yardımcı Olmak Ama Ne Yapalım Dvd Çalıştırmıyor.bi olana bide ölene çare yok güzel kardeşim:)) media oynatıcılara bende baktım hatta wd live alacaktım bayada araştırdım öğrendim herşeyini ancak ufak bi ayrıntı var ki oda şöyle;şimdi benim laptopum var gerektiğinde ondada izlerim film falan ama dvd yi eve alıcam.şimdi eve media player alsam haliyle ev ahalisi onu çözemez:) yani yok hdd bağlayacaklar yok filmi ordan bulup açaçaklar vs. hayatta beceremezler.ben hep evde olmuyorum yılın 6-7 ayı dışarda olabiliyorum o nedenle hani onların kendi kendilerine kullanabilecekleri bi cihaz olması lazım.arada bir bende burda olduğumda izlerim hdd yi takıp usb sini falan kullanırım vs. o nedenle iş görür bi cihaz alıp bu işi çözmeye çalışıyorum anlıycağınız.
Edit : Medya Oynatıcılar Var İstersen Onlardan Alabilirsin Ama Fiyatı 190 tlhttp://www.vatanbilgisayar.com/d ... ils.aspx?I_ID=50173
Elimden Geldiğince Yardım Edmeye Çalışıyorum
dvd/divx player alıcam model önerebilirmisiniz?
- 1
- 2
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=38738Vatanda benimde gözüme çarptı bu.
şu hoşuma gitti sen vatana gidince oradaki elemanada sor istedilerini eğer dediklerimi yapmazsa geri getiririm de :DAl gitsin hadi.
Hadi gözümü kapıyorum al bitsin gitsin.
yok ya sanırım philips alıcam..philipslerin yazılım desteği oldukça iyi gibi..ayrıca hdd tanıma sorunlarıda yok.yüksek kapasiteli hdd leri bile tanıyorlar.
DVP3260
DVP3350
DVP2111
bu modellerden birini alabilirim bikaç soru kaldı kafamda onlarıda halletmem lazım:))
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
yok ya sanırım philips alıcam..philipslerin yazılım desteği oldukça iyi gibi..ayrıca hdd tanıma sorunlarıda yok.yüksek kapasiteli hdd leri bile tanıyorlar.DVP2111 diye bi modeli varmıydı yav?
DVP3260
DVP3350
DVP2111
bu modellerden birini alabilirim bikaç soru kaldı kafamda onlarıda halletmem lazım:))Hocam dvp3260 ile dvp3350 arasında da fiyat farkı var ama özellik olarak ne farkı var bilemem :D 3260 60tl 3350 80 tl bimekste. 3350 iyidir ozaman belki.
- 1
- 2