arkadaşlar öncelikle merhaba,
uygun fiyatlı ve özellikle altyazılarda sorun çıkarmayacak,harici diskten film izleyebileyeceğim,5.1 ses sistemimi bağlayabileceğim,1080p filmleri de izleyebileceğim bi dvd/dvx player arıyorum. bu alanda pek bilgi sahibi olmadığım için yardımlarınızı rica ediyorum kırmazsanız çok sevinirim.
herkese iyi forumlar.
dvd/divx player alıcam model önerebilirmisiniz?
- 1
- 2
50-60 tl? baya baya baya zor hemde.
Bi de bişey dicem. Dvd playerdan 1080p izlenebiliyormu ? 720p diye biliyorum.
üstad verdiğin linke tıklayınca 33 tane dvd yi birden gösteriyor sen tek model atacaktın sanırım yanlış oldu?
Dvd playerlar 200den başlamıyormuydu yav :D Bluraylerle karıştırdım.
ucuzdan pahalıya göre sıralayıp yolladım sana hangini uygun görüyorsan onu al.
ucuzdan pahalıya göre sıralayıp yolladım sana hangini uygun görüyorsan onu al.çok teşekkür ederim ama onu bende biliyorum yani şimdi olay dvd player almak değil altyazılar konusunda çoğu dvd kullanışsız.zaten ben ilk mesajımda açıkladım durumu ona göre bi cihaz bulmaya çalışıyorum.sizin verdiğiniz vatandaki dvd lere ben zaten buraya konu açmadan önce de bakmıştım ama ordaki en ucuzundan başlayarak bi kaç modeli arattırdım googleden çıkanları okudum altyazılarda sorun çıkaran modeller yada bazılarının usb si yok vs.
yani bilmiyorum şimdi anlatabildimmi derdimi:))
Anladım o zaman senin yapacağın tek şey bütçeyi yükseltip daha sağlam bir şey alman böyle ucuz şeyler sorun çıkartabilir.
Anladım o zaman senin yapacağın tek şey bütçeyi yükseltip daha sağlam bir şey alman böyle ucuz şeyler sorun çıkartabilir.üstad bütçeyi öyle böyle ayarlamaya çalışırımda siz bana yine en azından saydığım özellikleri taşıyan uygın fiyattan başlayıp çıkarak bikaç model ismi verinde en azından elimizde bişey olsun.ben gerçekten anlamıyorum dvd player işlerinden ilk defa alıcam.bayram indirimleri falan olacaktır hani alacağım modeli bilirsem takip etme şansım olur indrimde yakalarsam alır çıkarım hemen.Son Düzenleme: GeCCCe ~ 15 Kasım 2010 04:36
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=38738
şu hoşuma gitti sen vatana gidince oradaki elemanada sor istedilerini eğer dediklerimi yapmazsa geri getiririm de :D
http://www.vatanbilgisayar.com/g ... ils.aspx?I_ID=38738açıklamalarında şöyle bişey var;DiVX (yalnızcaDivX4, DivX5)şu hoşuma gitti sen vatana gidince oradaki elemanada sor istedilerini eğer dediklerimi yapmazsa geri getiririm de :D
bu ne anlama geliyor diğerleri tüm divxleri açıyorda bu sadece ikisini mi açıyor?
Bu Ürünün Kullanım Kulavuzunda Yazan Bilgiler :) Aynen Yazıyorum
Temel Özellikler
Uyumulu Formatlar MPEG4 / DivX3 / DivX4 / DivX5 ve Xivd yazıyor :)
:) Seninde Bayramın Mübarek Olsun Tüm Chip Online Ailesi Ve İslam Aleminin Bayramı Mübarek Olsun
Bu Ürünün Kullanım Kulavuzunda Yazan Bilgiler :) Aynen Yazıyorumteşekkür ederim kullanım klavuzundaki bilgiler derken varmı sende yoksa bundan:DD
Temel Özellikler
Uyumulu Formatlar MPEG4 / DivX3 / DivX4 / DivX5 ve Xivd yazıyor :)
:) Seninde Bayramın Mübarek Olsun Tüm Chip Online Ailesi Ve İslam Aleminin Bayramı Mübarekşu model önerileri konusunda biraz daha gelişim gösterebilsek harika olucak yoksa vazcayacam bu dvd işinden ne karışık işmiş yahu
teşekkür ederim kullanım klavuzundaki bilgiler derken varmı sende yoksa bundan:DD=D evet var bende ama garanti olsun dersen 1080p filmleri açmak içinşu model önerileri konusunda biraz daha gelişim gösterebilsek harika olucak yoksa vazcayacam bu dvd işinden ne karışık işmiş
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=42240 Toshiba marka olan bunu al bendeki kesin olarak açmaya bilir :)
=D evet var bende ama garanti olsun dersen 1080p filmleri açmak içinkağıt üzerinde güzel duruyor ama işte bu alt yazı olayını bilemiyoruzki nasıl..ayrıca o modelde usb girişide yok.bana usb girişide lazım.http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=42240 Toshiba marka olan bunu al bendeki kesin olarak açmaya bilir :)
sen şimdi madem bu cihazı kullanıyorsun güzel kardeşim biraz yardımcı ol bana.yani altyazıları nasıl güzelmi okunaklı gösteriyormu? kullanımı nasıl varmı bi sıkıntısı yada sana eksi gelen bi yönü? birde 1080p işnide bana deneyip söyleyebilirmisin rica etsem? bende araştırırım gerçi şimdi ama senin elnde olduğu içn birebir tecrübe daha sabit olur.
ayrıca usb den film falan takıp izledinmi? yani kaç gb a kadar tanıyor hdd leri? anlat işte kısaca ya önerirmisin makinanı?
kağıt üzerinde güzel duruyor ama işte bu alt yazı olayını bilemiyoruzki nasıl..ayrıca o modelde usb girişide yok.bana usb girişide lazım.Sana Ben Yardım Edicem :)
sen şimdi madem bu cihazı kullanıyorsun güzel kardeşim biraz yardımcı ol bana.yani altyazıları nasıl güzelmi okunaklı gösteriyormu? kullanımı nasıl varmı bi sıkıntısı yada sana eksi gelen bi yönü? birde 1080p işnide bana deneyip söyleyebilirmisin rica etsem? bende araştırırım gerçi şimdi ama senin elnde olduğu içn birebir tecrübe daha sabit olur.
ayrıca usb den film falan takıp izledinmi? yani kaç gb a kadar tanıyor hdd leri? anlat işte kısaca ya önerirmisin makinanı?
Öncelikle 1.FLASH TAKDIM 4 GB içindeki AVİ formatlı yaklaşık 700 mb olan filmi okudu güzelce izledim :D2.hddyi okumadı taktım. hdd'nin NTFS formatında olduğundan dolayı okumadı diye düşünüyorum flashın formatı FAT32 okuyor hddyi biçimlendirsem FAT32 fotmatında hdd yide okur diye tahmin ediyorum :)
3.1080 P olayınıda senin için yapcam dvdye filmi çekicem alt yazılı olan filmi okuyacak mı görcez tabi uyumazsan
- olarak sanki biraz yavaş okuyor filmleri :) mesela 700 mb bir filme tıkladığımda 6-7 sn kadar bekliyorum sonra film açılıyor görüntü açısından bir eksisi yok mavi ışıklı cihaz :) 3in1 kart yeri var
Son Düzenleme: AsusGta ~ 15 Kasım 2010 23:11
1080 P Filmi Okumuyor .
1080p filmi yazdırdım (dvdye) ... :/ ama sonuç olumlu çıkmadı okumadı filmi...
1080 P Filmi Okumuyor .sağlık olsun ne yapalım:(
1080p filmi yazdırdım (dvdye) ... :/ ama sonuç olumlu çıkmadı okumadı filmi...
çok teşekkür ederim sana gerçekten zaman ayırdığın ilgilendiğin için çok sağol.ben next ye-18500hd receiverini kullanıyorum 450tl civarı paran varsa al 6 ay d-smart hd kanalları hediye.yok hocam ne yaptın 450 tl nere ben nere..ben en fazla 60-70 liraya çözerim diyordum bu işi şimdi nerden nereye geldik..ama o kdar vermem mümkün değil.yinede teşekkür ederim öneriniz için.
not:cihaz hd ready özellikli hdmi çıkışıevet sevgili arkadaşlar sonuç olarak 3.sayfada bulunuyoruz ama halen bi netice alamadık gördüğünüz gibi yeni önerileri ve yardımlarınızı bekliyorum.
sağlık olsun ne yapalım:(Önemli Değil İsterdim Sana Yardımcı Olmak Ama Ne Yapalım Dvd Çalıştırmıyor.çok teşekkür ederim sana gerçekten zaman ayırdığın ilgilendiğin için çok sağol.
Edit : Medya Oynatıcılar Var İstersen Onlardan Alabilirsin Ama Fiyatı 190 tlhttp://www.vatanbilgisayar.com/d ... ils.aspx?I_ID=50173
Elimden Geldiğince Yardım Edmeye Çalışıyorum
Son Düzenleme: AsusGta ~ 16 Kasım 2010 00:49
- 1
- 2