Dvdram Sorun

chan1995
26-12-2009, 16:35   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

İlk Önce İyi Günler Dilerim
Sorunum Şu;
2 Gün önce bir arkadaşıma dvd kopyalamıstım ancak arkadaşım dvd yi acamamıs bana getir bakayım dedim baktım dvd bozuk acılmıyor nese bugun pc ye format atmaya karar verdim ve önemli dosyalarımı dvd ye kaydetmek icin boş dvd taktım ve bilgisayarıma girdigimde "DvdRam Yazmıy Cd Sürücüsü Yazıyordu" Cıkardım Duzeldi Tekrar "dvdram" yazdı taktım gene aynı olay oldu sabah 7 sinden beri buna ugrasıyorum nese daha öncede bole sorunum olmustu ancak ozaman dvd de okumıyordu cd de okumıyordu aynı şekilde cd sürücüsü yazıyordu IDE kablolarını yada güc kablolarını oynayınca düzeliyordu ancak her şey yaptım Firmware Güncelledim pc yi komple soktum taktım yok Olmıyor Bu sefer "dolu olan dvd leri boş olan cd leri okuyor ancak boş dvd taktığımda "dvdram yazan sürücü Cd Sürücüsü yazıyor
Aynn Bu şekilde;

Yardımlarınız İcin Şimdiden Teşekürler
Edit: Arkadaşlar Resimler Görünmiyorsa Tekrar Yuleyeyim

Son Düzenleme: chan1995 ~ 26 Aralık 2009 17:01
Roadrunnner
31-12-2009, 15:58   |  #2  
Yıllanmış Üye
694 mesaj

bendede aynı şey oluyor boş dvd taktığımda cd sürücüsü olarak görüyor ama bende hatalı yazma problemi yok cd veya dvd leri çok hızlı (mesele bir dvd yi 16x de yazdırırsan) bü tür problemler olabiliyor satın aldığın dvdnin markası da önemli sana dvdleri en fazla 8x cdleri de en fazla 32xde yazmanı öneririm biraz fazla beklersin ama daha sağlıklı olur

alphaemir
02-01-2010, 13:58   |  #3  
Taze Üye
2 mesaj

Merahba bende aynı sorunu yaşıyorum.Birkaç gün önce bir elektronik magazasından samsung SE-S084 model bir harici dvdv yazıcı aldım. bilgisayarıma taktım ama ne zaman bir boş dvd koysam birden Cd rom yazısına dönüşüyor ve F:Erişilemez hatası veriyor lütfen yardım edin .şu anda nero 9 yüklüyorum birde onunla deneyecem yazmayı . Lütfen yardım yardım yardım:(

chan1995
02-01-2010, 15:00   |  #4  
OP Taze Üye
15 mesaj

peki sağolun dun bir dvd daha yazdirdim yazdi sorun yok gibi gozukuyor sadece cd surucu yazmasu disinda