DVI-I mı yoksa VGA connector çıkışı mı

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
make-believe
15-02-2006, 18:31   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj

Monitorüm CRT. Ekran kartımın hem DVI-I, hem de VGA çıkışı var. Ayrıca VGA'dan DVI-I'a dönüştürücü adaptör de kutudan çıktı. Hangisi daha kaliteli görüntü veriyor? Bu dönüştürücü olduğuna göre kullanmamız mı tavsiye yada ima ediliyor? Denemedim. Bu konuda bilgisi olanların örerilerini almak istiyorum. Teşekkür ederim.

Banned
15-02-2006, 20:59   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
621 mesaj

make believe öncelikle şunu söyleyeyim daha önce ben buraya pc ile ilgili bir sorunumu yazmış sen bios güncellemesi önermiştin.bios güncellemesinden sonra makina sorunsuz çalışıyor.teşekkürler.
senin soruna gelince DVI daha kaliteli görüntü verir fakat crt monitörlerin çoğunda dvı çıkışı yoktur analog çıkış vardır.ekran kartlarıyla gelen dvi dönüştürücüler bu çıkışa sahip olan lcd monitörler içindir.

Aytun Çelebi
17-02-2006, 19:20   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
68 mesaj

DV-I ile elde edeceğiniz görüntü kalitesi daha yüksek olacaktır. Ancak ekran kartının DV-I çıkışından alacağınız sinyali monitördeki DV-I yuvasına takarak bunu elde edebilirsiniz. Dönüştürücüler daha çok uyum sağlamak için var. Yani sadece dijital çıkışı olan bir monitöre bağlantı yapabilmek vs.

make-believe
17-02-2006, 21:58   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj

Çok teşekkür ederim Aytun Bey.