arkadaslar dx 10.1 ekran kartı alcam ama zamanı mı bilmiyorum bu formatı destekeleyn oyunların cıkıs tarihi ne zaman*????
dx 10.1 olyunları?
- 1
- 2
daha işletim sistemleri bile desteklemiyor ki bu VİSTA SP1 ile olacak..hangi oyunlar destekleniyor derken CRYSİS 2 sanırım destekleyecek...
daha DX10'u destekleyen oyunlar yeni yeni gelio, DX10.1'in desteklenmesi baya sürer, erdemin dedigi gibi bencede ilk Crysis 2 destekler(tabi tam kalitede yine acamaz kimse orası ayrı:).
Battlefield 2 online mükemmel oyun
ama rütbe alamıyorum rütbeli server larda oynuyorum
bunun nedenini birçok arkada şım merak ediyor
punkbaster atıyor neden hata veriyor ama çoğu server ra
giriyorum.
JorellNe ilgisi var şimdi konuyla !eet dx10.1 altı tüm oyunları desteklicekBen bi de şunu sormak istiyorum , şimdi Dx10 destekli bir kart , Dx9 isteyen oyunları çalıştırabilecek mi ? Ayrıca , Dx10.1 destekleyen bir kart , Dx10 isteyen oyunları çalıştırabilecek mi ?
hakkaten erkan ne o simdi? bu arada bigboss cevap vermis ama genel olarak düsünürsek zaten her kart kendi destekledigi directx sürümünü ve onun altındaki tüm sürümleri destekler. merak etmenize gerek yok yani
elaziglihakkaten erkan ne o simdi? bu arada bigboss cevap vermis ama genel olarak düsünürsek zaten her kart kendi destekledigi directx sürümünü ve onun altındaki tüm sürümleri destekler. merak etmenize gerek yok yanicriysis 2 den baska konusulan dx 10 oyunları yok galiba:D
yanlışlık oldu galiba ilgi için teşekkürler
JorellDx10.1 demek istedin galiba ?yok fark etmez dx10 danda bahsediodum.billgin varmı hiç oyun cıkıstarhleri hakkında?
ilk CRYSİS 2 de olur tahminen..DX 10.1..çünkü CRYSİS tekrar devrim niteliği taşıyacak oyun sürmeye hazırlanıyor diye duydum....9800X2 DX10.1 desteği ile gelecek büyük ihtimalle...
erdem187ilk CRYSİS 2 de olur tahminen..DX 10.1..çünkü CRYSİS tekrar devrim niteliği taşıyacak oyun sürmeye hazırlanıyor diye duydum....9800X2 DX10.1 desteği ile gelecek büyük ihtimalle...peki crysis2nin cıkıs tarihi için bi zaman verilmedi dimi?
2009 gibi düşünülüyormuş tabi bu bir söylenti.;)
Biz sadece öğrenmek istiyoruz , yani bir sene daha elimdeki kartı rahatça kullanabileceğim .. 8800Gt Dx10 destekli bir kart olduğu için , 10.1 oyunların ne zaman çıkacağını öğrenmek istedim .. Ki çoğu oyun 10.1 destekli çıkarsa da , kartımı ona göre değiştireceğim işte ..
Ben , kartlar 10.1 destekli çıkarsa kartı alacağım demedim ki ..
benim dediğim , o kartlar çıksa bile o seviyede oyun hemen çıkmaz ve bu yüzden o kartların fiyatları şimdiki gibi fiyatlara geldiğinde oyunlar çoğalır .. O zaman da değişiklik zamanı olur ..
DX10.1 Destekleyen ilk oyunlardan Assassin's Creed.Daha sonrası ne olur bilemicem GeForce 8800gt ve 9600gt hd3xxx serisini coğu testte geçiyor.Ama ileride ne olucak belirsiz.Tek oyun icin ati alinirmi.Yada yaza cıkıcak oyunlarda dx10.1 mi desteklicek yoksa farklı bi sürümmü cıkıcak bilinmiyor.
Ama DX10'un nimetlerinden faydalanmak için güçlü bir GPU kullanan ekran kartı şart zira DX10 uyumlu kartların düşük modelleri de var. Ancak bunlar oyunlarla alakası olmayanlar için üretilmiştir. Ama DX10 uyumlu.. :) bu ne yaman çelişki..Örneğin HD2400 veya 8400..
- 1
- 2