dx 11 ekran kartının dx 10.1 olarak görünmesi

ozgun26
17-07-2013, 12:46   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

MERHABA ARKADAŞLAR SİZE SORMAK İSTEDİĞİM SORU KÜÇÜK GİBİ GÖRÜNEN ANCAK BÜYÜK BİR PROBLEM OLAN DX11 SORUNU.WİN7 64 BİT YÜKLÜ ANAKARTI ASUS M5 SERİSİ AMD OLAN BİR BİLGİSAYARDA ZOTAC GT 430 EKRAN KARTI TAKILIYDI VE DDI SÜRÜMÜ 11 OLARAK GÖRÜNÜYORDU. BEN BU EKRAN KARTINI BAŞKA BİR BİLGİSAYARA TAKTIĞIM ZAMAN EKRAN KARTININ DDI SÜRÜMÜ 10.1 OLARAK GÖRÜNDÜ.BU BAŞKA BİLGİSAYARIN ANAKARTI DA ASUS M4A88TDM. BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM BİLGİSAYARIN GÜNCELLENMESİ GEREK FALAN DİYORDU İLK OLARAK EKRAN KARTINI FULL SİLİP(PHSYX DE DAHİL) KURDUM DÜZELME OLMADI.İKİNCİ OLARAK BİLGİSAYARI GÜNCELLEDİM DÜZELME OLMADI.ÜÇÜNCÜ OLARAK BIOSU GÜNCELLEDİM DÜZELME OLMADI.SON OLARAK CMD   SFX /SCANNOW YAPIP DXWEBSETUP PROGRAMINI KURDUM DÜZELME OLMADI. ZATEN PROGRAMI KURAMADIM OLDUĞUNU SÖYLEDİ. BİR BAŞKA METOD HOTFİX OLDUĞUNU SÖYLEDİLER BİRTEK ONU DENEMEDİM ŞÖYLEKİ O PROGRAMIN SADECE X86 OLANINI GÖRDÜM BULAMADIM. Kİ BULSAM DAHİ NASIL KULLANMAM GEREKTİĞİNİ BİLEMİYORUM.KONUYA HAKİM ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. DEDİĞİM GİBİ KÜÇÜK GİBİ GÖRÜNEN BÜYÜK BİR PROBLEM YA DA BİZE ÖYLE GELİYOR. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLERDans

xDeXteRx
17-07-2013, 13:44   |  #2  
xDeXteRx avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 24
123 mesaj

bu sorunu orjinal işletim sistemi kullanıcıları microsoft ile irtibata geçerek ufak bir hotfix yardımı sayesinde düzeltebiliyorlar.eğer lisanslı kullanıcı iseniz 444 67 87 ile görüşebilir bu düzeltme uygulamasını talep edebilirsiniz.

yada buradan online yardım alabilir,hotfix'i talep edebilirsiniz.

daha önceden de chip.com.tr de bunun tartışması olmuş zaten.burayada bir göz gezdirmenizi tavsiye ederim.

https://www.chip.com.tr/forum/dxdiag-penceresinde-ddi-surumu-10.1-sorunu_t153369.html

ozgun26
17-07-2013, 16:04   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

teşekkürler sorunum çözüldü.Ama bu konuda çoğu kişinin sorun yaşayacağından eminim.