arkadaslar e.kartım dx11 destekli ek bir yerden indirmek gerekiyormu zaten microsoftun sitesinde 9 var en yeni olarak yoksa w7 otomatik olarak updateden yüklüyormu ?
DX 11 Windows 7 ile otomatik gelyormu ?
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj
tüm microsoft updatelerini aç kendi otomatik yükler
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
ya açılmıyorsa :) bende Update sorunu var update açımıyor nedenini ise çözemedim :(windows u baştan kur son çıkan loader şu anda windows loader 2.1 by daz kur bunu
tüm microsoft updatelerini aç ve yüklemeye başla he yinede sıkıntı olursa ultimate sürümü kur ve aynı şeyleri yap
bu arada bios ve diğer firmwarelerinide güncelle
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
işletim sistemi orijinaldir.neden orijinal adınki korsanla orijinal arasında hiçbir fark yok
neyse update yapmıyorsa tarih ve saat yanlıştır tarih ve saate gir internet saatinden şimdi güncelleştir butonu ile ordan istediğin site ile tavsiyem time.windows herneyse eşitle sonra yap updatelerini
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
orjinalle sahtesi arasında çok fark var da gören yok.he ya merak ettim ne fark var :D doğrulamayı geçiyon tüm microsoft güncellemelerini alıyon ve sınırsız kullanıyon :D hiçbir fark yok :D teknik desteği farktan saymıyosundur umarım şu ana kadar kendim çözdüm sorunlarımı teknik desteğe iihtiyaç duymadımsaat tarih doğru sorunu halen bulamadım.
1. ben bir şirket bilgisayarındayım. ticari alanda sahte ürün seni zora sokar.
2. si Hırsızlık yapmıyorum.
3. Satışınıda yaptığım bir ürünü sahte kullanmam
4. sü ise Yazılımdan kaynaklanılan her hatada değişim garantisini alıyorum.
bu dördü yetmiyor
Kalbim rahat ediyor.
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
1. ben bir şirket bilgisayarındayım. ticari alanda sahte ürün seni zora sokar.bu yazdıkların benim için tek bir yazılımda geçerli oda deep freeze standard bu yazılımda asla hırsızlık yapmam lisansını her sene alırım :) ve faronics deep freeze de çıkan her sorunda anti deep freeze vb. yazılımların neden olduğu sorunlarda yeni sürüm desteği veriyor ve bir bug bulup mail attığında en geç 2 hafta içinde yeni sürüm çıkarıyorlar hani şu 7.22.020.3453 varya o benim sayemde çıktı
2. si Hırsızlık yapmıyorum.
3. Satışınıda yaptığım bir ürünü sahte kullanmam
4. sü ise Yazılımdan kaynaklanılan her hatada değişim garantisini alıyorum.
bu dördü yetmiyor
Kalbim rahat ediyor.
ben defalarca mail atmasaydım bıraktıları exploitin farkına varmayacaklardı ve sürüm uzun bir süre daha 7.21 olarak kalacaktı sayemde 7.22.020.3453 çıktı
her neyse
deep freeze standard orijinali yani lisanslısı benim kalbimin rahat olmasına yetiyor ve onun dışında yazılımlarımın hepsi korsandır buna windowsta dahil
zaten hiçbir yazılımı ticari kullanmıyorum suç olduğu için değil ticari kullanmak ürün üstünden haksız kazanç sağlamanın birinin parasını çalıp bankaya yatırıp faizini almaktan ne farkı var kendi parandan faiz alırsın gerçi buda günah ama dediğim şekliyle dahada günah
kişisel kullanırım sadece yazılımları