DX10 ve DX9 farkına örnekler
Sagol kardeşim ya.Cok etkilendim goruntuden.Acayip gercekci directx 10 bizim kartları surundurur
ufuksSagol kardeşim ya.Cok etkilendim goruntuden.Acayip gercekci directx 10 bizim kartlarıGercekten cok fazla fark var.Ama ben bu oyunu oynadim hava durumunu degitirebiliyorsun sanki farkli havalarda cekilmis goruntu eger cekilmediyse cooooooooooooookkkkkk fazla fark var dx9 ile 10 arasinda.Gerci farkli havalarda cekilmis olsaydida dx10 her zaman ustun olurdu.1 yil icinde alacam bi tane dx10luk
paylaşımın için sağol,araştırmış koymuşsun forma.emeğine sağlık.
Bulutların arasından yansıyan ışığa, denizdeki dalgaların ayrımına,üzerindeki su kabarcıklarına kadar süper..
Ufff bu ne. Crysistaki su goruntu.Insanin alacagi geliyor gordukce
SAGOL EGEMENGIGA
crysis dx9 mutlaka calısacak yoksa oyunu satamazlar ama soru şu: crysis'i hangi sistem oynatacak.kesin olmamakla birlikte bazı bilgiler var.
Intel Core 2 Quad QX6700, iki adet 8800GTX grafik kartı, 2 x 150GB WD RAID 0, ASUS Striker Extreme'li 4GB DDR2-800, ve BFG PhysX kartlı sistemdeki sonuçlar şöyle:
# 1024x768, 44 FPS ortalama, en düşük 33 FPS ve en yüksek 69 FPS.
# 1280x1024, 37 FPS ortalama, en düşük 17.3 FPS, en yüksek 52 FPS.
# 2560x1600 1.7 FPS ortalama, en düşük .2 FPS, en yüksek 5 FPS.
eğer bunlar gerçek ise ne mutlu bize
bu deger buyuk ihtimal AA ve AF son seviyede iken elde edilmistir. bu yuzden ortalama bir sistem ile 1024x768 tum detaylar acik ama AA ve AF kapali oynanabilir.
bence doğru değil sonuçlar ama düşünmeden edemiyorum AA ve AF acık olması normal pc lerde cok buyuk performans kayıplarına yol acar.ama bu pc normal değil 2 tane 8800GTX war ya..yok yok kesin yanlıştır bu sonuclar
dogru da olabilir. ilk HL2 ve DOOM3 ciktiginda da bu sekildeydi. ilerleyen donemlerde suruculer daha iyi hale geldikce ve yeni modeller ciktikca cerez gibi geldi oyunlar. testlerde AA ve AF nin boyutlari da abartilidir kesin. Hollywood icin animasyon filmi yapmayacagiz oyun oynayacagiz. abartmasinlar artik o kadarda...
KombatPeki eski oyunları render ederken fakı görebilecek miyiz?Performans farkı oluyor ama oyunun kodları yerleştirmesi lazım ki göresin.
benim bi sorum olucak herhalde bu kartların agp olanları yoktur
yoksa varmıdır.
bir yerden AGP versiyonlari cikacak diye duyum almistim. ciksa bile cok pahali olur. az ve oz satarlar...
işlemci ve anakart halledildi sadece ekran artı kaldı maksimum 240 dolar (KDV DAHİL) dx10 oyun çalıştırıcabilecek fakat şu an için xp kullanacağım. hızlı bir kart önerebilirmisin?
tesekkürler
xp kullanacaksan Dx10'un bır anlamı yok senın ıcın. Ama 2600Xt dıamond modelı cok guzel www.gigatek.com.tr