aynen arkadaşlar gibi düşünüyorum
Özür dilerim arkadaşlar düzelttim
dx10 un 9 dan farkı görüntülerin ayrıntılarınıı ortaya çıkarır 3 boyutlu bi göünüm verir.
bence dx 9 daha iyi gözüküyor .. dx10 gibi sistemi çok yorup ekranda donmalar olmaz dx 9 da .. he bide farkı dx10 xp de yok vistada var.. xD:D
samet713bence dx 9 daha iyi gözüküyor .. dx10 gibi sistemi çok yorup ekranda donmalar olmaz dx 9 da .. he bide farkı dx10 xp de yok vistada var.. xD:Evet xpde yok ama yükleniyor. Ben bikere yüklemiştim sonra windows çökmüştü.![]()
dx10 da görüntüler daha gerçekçi ve daha canlıdır
ck19911.Böyle bir olasılık yok. Altyapıdaki ciddi farklılıklar nedeniyle XP'de DirectX 10 çalıştırma imkanı olmayacak.
Varsayım olsun diyelim :)2.Bazı RUS sitelerinde bunun yapıldığına dair dedikodular olsa da bu normal şartlar altında mümkün değil gibi duruyor.
3.Mümkün oldu diyelim xpde çooook hatalara yol açar :)
samet7131.Böyle bir olasılık yok. Altyapıdaki ciddi farklılıklar nedeniyle XP'de DirectX 10 çalıştırma imkanı olmayacak.Yükleyende virüs hatasına yolaçar sadece ve bir güzel arka kapılara yolaçar ;)
Varsayım olsun diyelim :)2.Bazı RUS sitelerinde bunun yapıldığına dair dedikodular olsa da bu normal şartlar altında mümkün değil gibi duruyor.
3.Mümkün oldu diyelim xpde çooook hatalara yol açar :)