aynen arkadaşlar gibi düşünüyorum
Özür dilerim arkadaşlar düzelttim
dx10 un 9 dan farkı görüntülerin ayrıntılarınıı ortaya çıkarır 3 boyutlu bi göünüm verir.
bence dx 9 daha iyi gözüküyor .. dx10 gibi sistemi çok yorup ekranda donmalar olmaz dx 9 da .. he bide farkı dx10 xp de yok vistada var.. xD:D
samet713bence dx 9 daha iyi gözüküyor .. dx10 gibi sistemi çok yorup ekranda donmalar olmaz dx 9 da .. he bide farkı dx10 xp de yok vistada var.. xD:Evet xpde yok ama yükleniyor. Ben bikere yüklemiştim sonra windows çökmüştü.
dx10 da görüntüler daha gerçekçi ve daha canlıdır
ck19911.Böyle bir olasılık yok. Altyapıdaki ciddi farklılıklar nedeniyle XP'de DirectX 10 çalıştırma imkanı olmayacak.
Varsayım olsun diyelim :)2.Bazı RUS sitelerinde bunun yapıldığına dair dedikodular olsa da bu normal şartlar altında mümkün değil gibi duruyor.
3.Mümkün oldu diyelim xpde çooook hatalara yol açar :)
samet7131.Böyle bir olasılık yok. Altyapıdaki ciddi farklılıklar nedeniyle XP'de DirectX 10 çalıştırma imkanı olmayacak.Yükleyende virüs hatasına yolaçar sadece ve bir güzel arka kapılara yolaçar ;)
Varsayım olsun diyelim :)2.Bazı RUS sitelerinde bunun yapıldığına dair dedikodular olsa da bu normal şartlar altında mümkün değil gibi duruyor.
3.Mümkün oldu diyelim xpde çooook hatalara yol açar :)