arkadaşlar siz hiç dynoda yazan hızı geçtinixmi ben geçtim dynoda Benim A3 313 diyordu 320 yaptım tabi full modifiye değil
Dynodaki hızı geçme
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.alıntı:
Gönderen : onursaarkadaşlar siz hiç dynoda yazan hızı geçtinixmi ben geçtim dynoda Benim A3 313 diyordu 320 yaptım tabi full modifiye değil
olabilr impossible is nothing
drafting olayı ile mümkün. drafting olayının ne işe yaradığını bilmeyen arkadaşlar varsa diye anlatıyım:
yarış yaparken önündeki arabayı aynı hizada takip ettiğinde ekranın sağında drafting yazar ve puan verir o puan sana ek olarak N2O kazandırır. ama drafting in bundan daha önemli özelliği ise önündeki arabanın sana çarpması gereken rüzgarı kesip senin rüzgar direnci olmadan daha fazla sürat yapmana olanak tanımasıdır. dyno da ki hız hesabında buna dikkat edilmez.
geçiliyor , orada sanırım 'nos' hariç hesaplıyor . (+1 cico) ama şu rüzgar hesabı bana hikaye geldi . dyno daki bi çok ayar ile oynadım ama en fazla 386km/h yaptım (ayrıca bu değer chip forum rekorudur).bide şu rüzgar direnci ile bi oynayım bakiim n olcak ???. (umarım hile ile yaptıklarınızı benim rekora karşılık olarak yazmassınız !)
rüzgar ayarlarıyla oynamana gerek yok yarışta özellikle gragda önündeki arabayı takip et bak nası hızlanıyor.
şehsuvar hangi araba ile 386 yaptın
bilmem söylesem miki acaba , bi düşünmem lazım .ımmmmmmmmmmmmmmmmm söyleyim bari -skyline gtr-aslında pek ii araba değil ama avantajı motor geç hararet yapıyor ve yüksek hızlarda sorun çıkarmıyor . ben 386 km yi drag yarışında yaptım o yüzdende bu arabayı seçmiştim. ama "miata mx5 " favori aracım.
evet
"arkadaşlar guguli.myfreebb.com isimli site benimdir fakat üye kıtlığı çekiyoruz üye olursanız sevinirim."
ykp , senin bu msj ını anlamadım ben . neye "evet" diyosun ? yoksa reklam yapcam diye mi geldin buraya.konu ile bi ilgi kuramadım .bi açıklarsan ii olur
alıntı:
Gönderen : ykpevet
"arkadaşlar guguli.myfreebb.com isimli site benimdir fakat üye kıtlığı çekiyoruz üye olursanız sevinirim."
Dyno da da rüzgar yok tabii ama NOS kullandırtmadığı için az basıyor.Bende 338 gösteriyor ama 360 yapıyor benim FOCUS.
Mazda RX 8, 10 yıldızlı ve dunya kadar uniqe modifiyeli(aslında oyleydi , Allah'ın cezası navupdate uzantılı bi virus girene kadar) arabamla gordugum en yüksek hız 409 km/h di. yol yetse biraz daha cıkardı. Screen shot alıp saklamadıgıma cok uzuluyorum. :(