ARKADAŞLAR E 250 ALACAM AMA ÖZELLİKLE ŞARJ KONUSUNDA YORUMLARINIZI BEKLİYORUM LTF.
E 250 HAKKINDA YORUM LTF
- 1
- 2
Alacağınız cihazda bir özellik ya tam olsun yada hiç olmasın oda olmadı en azından kullanılabilir olsun.E 250 de 1.3 mp kamera var işe yararkı? Hayır. M3 çalar var işe yararmı? Hayır.Pil eh işte, ekranda öyle.Bence 15-200 ytl yi verip alacak olduktan sonra 300-350 ytl arasına çok çok daha özellikli vekaliteli cihaz alabilirsiniz.W800i, k750i,d900i gibi. Yada gidin 100-150 ytl ye philpsin 15 gün pili giden radyosuda olan cihazları var onlara bakın. Hiç tavsiye etmem bunu hiç
e250'yi tavsiye etmem.Alacaksanız K750i olabilir.Pili hiç bitmiyor denebilir.Ben kullanıyorum. Kardeşimde D900 var.Ama nerdeyse her 5-6 saatte bir şarj'a takıyoruz.(Orjınal pil aldık yine aynı).Ben K750i'yi ise 1-2 günde bir takıyorum ki ben sürekli olarak telefonu kullanıyorum.
Bize belirli bir fiyat verin.İstediğiniz özellikleri yazın biz bir telefon önerelim. Ama bana göre K750i.
benim fazla param yok ama mp3 çalsın, radyosu olsun, fotoğraf ve video çeksin ve artırılabilir hazfıası olsun ama bu özellikler çokda iyi olmasada olur diyebilceğimiz bir model...
k320i güzel ama radyosu var mı bilmiyorum.Çoğu özelliği var. Biraz para ekleyip K750i almaya bakın.Her özelliği var kullanıyorum + tavsiye
sony ericsson Z550i yi tavsiye ederim çok güzel bir telefon
sabah şarzdan alıp akşama kadar şarkı türkü dinlersen aynı günün akşamı tekrar şarza koyarsın.Kameranın gündüz çekimi süper bence.Mp4,3gp falan kabul edior.1 Gb hafıza kartını kaldırıor.Bence süper telefon
frkn_uabenim fazla param yok ama mp3 çalsın, radyosu olsun, fotoğraf ve video çeksin ve artırılabilir hazfıası olsun ama bu özellikler çokda iyi olmasada olur diyebilceğimiz bir model...nokia n99i ben kullanıom valla karşınına istediğin tel i koy tv radyo kamera hepsi var kamera yı pek kullanmıyom ama ses diyince yıkıp dagıtıyo parada 100 150 gibi bişi
e 250 nin şarjının çok gitmesini istiyorsanız eğer 3 ALTIN KURAL... öncelikle telefonun Ekran Ayarları Bölümünden Parlaklığı 1 e çekeceksiniz... 2. olarak Aydınlatma ayarlarından tuştakımı aydınlatmasını başlangıç tarihi ile bitiş tarihini değiştireceksiniz ki sabahlarıda tuş takımınızın ışıgı yanmasın... 3. olarak eğer oyunları varsa ve oyunlarını da oynuyorsanız kesinlikle oyunlarını silin :D (tavsiye)... ben bunları yaptım baya iyi gidiyor.
hackdeae 250 nin şarjının çok gitmesini istiyorsanız eğer 3 ALTIN KURAL... öncelikle telefonun Ekran Ayarları Bölümünden Parlaklığı 1 e çekeceksiniz... 2. olarak Aydınlatma ayarlarından tuştakımı aydınlatmasını başlangıç tarihi ile bitiş tarihini değiştireceksiniz ki sabahlarıda tuş takımınızın ışıgı yanmasın... 3. olarak eğer oyunları varsa ve oyunlarını da oynuyorsanız kesinlikle oyunlarını silin :D (tavsiye)... ben bunları yaptım baya iyi gidiyor.hiç bunlara gerek yok bende kullanıyorum ve de çok da memnunum. Fazla uğraşmazsan en az 5-6 günde şarjı bitiyor..Kamerası hiç te o kadar kötü değil doğru anda çekersen fotoğrafı şahane çekiyor (özelliklede gündüz çekimleri) . .. Her özelliği var bence... herkese tavsiye ederim...Son Düzenleme: PsK_Pc_06 ~ 30 Ağustos 2008 22:33
o kadar parayı o telefona vereceğine bence ikinci el bir telefon al. mesela w880i 190 civarında. e250 den çok çok kaliteli bir telefon...
rroonnaallddooo kadar parayı o telefona vereceğine bence ikinci el bir telefon al. mesela w880i 190 civarında. e250 den çok çok kaliteli bir telefon...2. el alacağına 1. eli almasını tercih ederim
E250 iyi ancak dayanıklı bi telefon değil hele ki hor kullanıyosan 3 ayda tel nakavt olur
khramnAlacağınız cihazda bir özellik ya tam olsun yada hiç olmasın oda olmadı en azından kullanılabilir olsun.E 250 de 1.3 mp kamera var işe yararkı? Hayır. M3 çalar var işe yararmı? Hayır.Pil eh işte, ekranda öyle.Bence 15-200 ytl yi verip alacak olduktan sonra 300-350 ytl arasına çok çok daha özellikli vekaliteli cihaz alabilirsiniz.W800i, k750i,d900i gibi. Yada gidin 100-150 ytl ye philpsin 15 gün pili giden radyosuda olan cihazları var onlara bakın. Hiç tavsiye etmem bunu hiç1.3 mp kameramı var.? 640*480 en kötü kamerası mevcut 1100 alın daha iyi
eğer çabuk şarz olan bir tel arıyorsa e250 45-70 dakika arasında şarz olur.Ben kullanıyorum ve çok memnunum...
haklısn fotoğraf cekmeyi bilrsen Video cekmeyi bilrsen e250 Cok güzel bi telfon teknosada 180 ytl cok iyi o fiyata ben telfonum hiç kulnmasam şarjım 5 6 gune yetio ama eğer kulnırsam 2 3 Gund aynıyor bu 7 nci ayım halen aynı performansı gosterio kızağıda halen sağa sağlam arkada çizik yok Yani o para ya böle bi telefon güzel valla
Konu çok eski ama sen işini hallettiysen bile halletmeyen aynı soruyu sormak isteyen kişi olursa diye yazıyorum...
e250 kullanıyorum çok müthiş ilk bir hafta şarzçabuk bitiyo bir hafta filan telefonu fazla kasma sonra şarz düzene girio bne kullanıom çok memnunun en ufak bi şikayet yok...
iğrenç bi telefon.11 aydır kullanıyorum,ekranda 4 tane çizgi çıktı.ses seviyesi iyice düşü.kimi zaman arama yapmıyor,şarjı full gösterirken telefon kapanıyor,alarmı doğru dürüst çalmıyor.hiç tavsiye etmiyorum.
Al ve aynı gün pişman ol :-)
ben ilk çıktığında aldım ve aynı gün pişman oldum (300 ytl)
1-2 ay sonra düşürdüm ekranı kırıldı. değiştirdim (100 ytl)
şarzı desen benim gibi konuşan biriysen akşamdan akşama şarzda. şarz cihazını prizden hiç çıkarmıyordum.
nokia dan şaşma derim...
AdRaMiTiönce bi sorsaydın arkadaşım garantiye götürdüm tabiki ama ekran garanti dışına giriyor.Ayrıca hangi telefonu almalıyım diye bi soru yönettiğimi hatırlamıyorum ben.iyi akşamlar:) Garanti Denilen olay sizin oralarda yok galiba ? ..Ben live msn bile takılıyorum :P Dışarda. Daha fazla ne verebilirki =) Hamdolsun Bana yetiyorda artıyor bile ancak beyenmeyenler diyorsanız 450-500 milyon basarım o zaman gidin N serisi alın
genel olarak giriş seviyesinin biraz üstünde bir model özellikleri güzel denebilir sınıfı için ama almamanı tavsiye ederim kızak mekanizması yüzünden canın sıkılacaktır ileride daha sonra ekranın kaybolucak sebep hareketli devre elmanlarının aşınmadan dolayı kopması e250 özellikleri güzel ama dayanıklılık konusunda yerlerde sürünen bir telefon uyarayım
arkadaşım bendede o telefon var alalı bir buçuk iki ay oldu galiba şarz konusunda bana göre o modelin bir sorunu var gibime geliyor ... gibime geliyor diyorum çünkü iki makine kullandığım için onu genelde evde brakıyorum ama şarz dayanmıyo bence
- 1
- 2