arkadaslar 1 ay önce telefonumu değistirmek istedim.büyük bir yanılgıyla e250 aldım.lanet ettim bu kadar iğrenc bir telefon olmaz.sinek vızıldaması gibi mp3 calıyordu.konusurken operlörü acmazsan karsıdakının sesı duyulmuyordu.müzik dinlerken gezemiyordum menüde.kapaği bozulup duruyordu.tus takımı arızalanıyordu.kamerası tarihin en kötü kamerası idi.önceki gün duvara carpıp kırdım.cöpe attım
e250 alacak olanlar kesınlıkle vazgecsin.olanlarda satıp kurtulsun forumu isagal etmesin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e 250 konusu acılmasın
bencede uzak durun o telefondan
herkez istediğini yapsın,zorla güzellik olmaz
Selam öncelikle bence üğle değil bana göre güzel telefon ben ilk çıktığında aldım dahada kullanıyorum dahada bir sorun yaşamadım ama şarj az gidiyor bende kendimi ona göre ayarluyorum..
arkadasın sana gelince yolda telefon dinlemekte neci gerçi kendi özgür iraden ama yada kulagına dayaması sen herhalde 2. el almaya devam edenlerdensin bilmiyorum ama 2. el aldıysan hemen atman iyidir..
bana güzel geliyor ne zaman bozulur o zamanda samsundan vazgeçmem nokia desen o kadar salak bir telefonki her bataryayı çıkardığında saat isteyen birse salak yaa birde tabi menu çocuga versen 10 dakkada çözer telefonu neyini sewerler anlamadım bit tus kilidi var ne ise fazla yazdım...
size kolay gelsin.....
AdRaMiTisamsung e250 de msn de yok oyun da 4 taneBende 2 yıldır e250 Kullanıyorum Ne olmus ? Fıstık gibi Telefon...
Msn var,Oyun desen sürüsüne bereket..
Diğer özellikleride cok güzel, O Fiyata öyle telefon mu var ?
sanırım 2. el almışsın diğer arkadaşlar yanlış mıyım
o fiyata öyle telefon zor bulunur;)
Ya arkadaşlar ben daha anlamadım bu e250 yi nie kötülerler? Ya kardeşim fiyatı ucuz mu?Ucuz.Hem böyle fiyata hemen hemen bir telefon kullanıcısının isteyebileceği bütün özelliklerde mevcut .Ben nerdeyse bir yıldır kullanıyorum o kadar yere düşmesine rağmen kapağında hiç bir sorun olmadı Allah'a şükürler olsun.Ha bir tek şarjı hemen bitiyor onuda kendinize göre ayarladınızmı ztn sorun yok.