mj_pelit sormuş:
2 hafta önce bilgisayarıma yüklediğim bir oyunda sistem gereksinimlerini yazıyor ve işlemci HIZIMI kırmızı yazıyla 1.4 ghz olarak gösteriyordu.sonra bilgisayarımın üzerine sağ tıkladığımda sistem özelliklerindede aynı yazdığını ffark ettim.bi takım programlarla incelediğimde boştayken 1.2ghz bişeylerle uğraşıncada max 1.4 ghz e yükselebildiğini gördüm.bilgisayarı aldığım henüz 3 ay oldu.bu durumu pc yi aldığımız yere söyledim ve bana bios güncellemeyi önerdiler.forumlarda ki insanlar bios güncellemeyle sorunu düzeltemiyeceğimizi söylüyorlar.aldığım yer ise tam tersi işin aslı gerçek bir uzmana sormak istedim lütfen bu konuyu gerçek bir uzman cevaplasın diğer yerlerde her kafadan bir ses çıktı ve şu an kafam çok karışık ne yapacağımı bilemiyorum.lütfen bana yardımcı olun.ACABA BİOS GÜNCELLEMEYLE İŞLEMCİ HIZIM GERÇEK DEĞERİNE ÇIKARMI?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
intel core 2 duo e 6300 1.86ghz gigabayte GA-945PL-S3 2*512 ram sanırım sorunum için bunlar yeterli LÜTFEN SADECE UZMANLAR CEVAP VERSİN
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.6) Gecko/20070725 Firefox/2.0.0.6