arkadaşlar internetten alış veriş için nelere dikkat etmeliyim acaba bana yardım edermisiniz?
e-alış veriş için gerekli şartlar
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.guvenilir bi site olmsina dikkat et.. yani sunu demek istiyorum urunu sattiktan sonra bi sorun ciktiginda ne kadar ilgileniyolar ne kadar ilgilenmiyorlar bunu bilmek lazim.... pc parcasi alicaksan ve gigatekten alicaksan bir kez daha dusun cunku ben bazi problemler yasadim ve tavsiye etmiyorum...
eger korkun kredi karti islemleri zart zurtsa eger pcnde keyloger-trojan yoksa korkacak bisey yok... alisverisle ilgili bi problem yasadigina kredi karti denetleme kurumu var onlar araya giriyo hallediyolar isi ben problem yasadim demistim ya gigatekle buraya faks cektim halloldu... bu konuyla ilgili bende anakart-islemci bolumune bi konu actim orayada bi bak istersen yani pcyle ilgili alis veris yapacaksan
keyloger dan falanda korkuyorum aslında.bilgisayarımda olup plmadığını nasıl anlarım acaba?sanal klavye kullansam olur mu?
olur en superi...
ama keylogerlarin hepsi birbirinden farkli calisiyor yani hepsini bulmak imkansiz kadar zor ama firewall kullaniyosan bu tur durumlarda bilgi gonderirken uyari veriyo ve onluyo
çok teşekkürler darkstar yardımların için.
alıntı:
Gönderen : darkstarguvenilir bi site olmsina dikkat et.. yani sunu demek istiyorum urunu sattiktan sonra bi sorun ciktiginda ne kadar ilgileniyolar ne kadar ilgilenmiyorlar bunu bilmek lazim.... pc parcasi alicaksan ve gigatekten alicaksan bir kez daha dusun cunku ben bazi problemler yasadim ve tavsiye etmiyorum...
eger korkun kredi karti islemleri zart zurtsa eger pcnde keyloger-trojan yoksa korkacak bisey yok... alisverisle ilgili bi problem yasadigina kredi karti denetleme kurumu var onlar araya giriyo hallediyolar isi ben problem yasadim demistim ya gigatekle buraya faks cektim halloldu... bu konuyla ilgili bende anakart-islemci bolumune bi konu actim orayada bi bak istersen yani pcyle ilgili alis veris yapacaksan
Katılıyorum; özellikle sitenin güvenirliğine çok dikkat et.