Arkadaşlar boş cdyi bilgisayara taktığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. hatırlamıyorum ama sanırım 2007 de bilgisayara neroyu kurduktan sonra bu hata ile karşılaşmıştık. ondan beri böyle yapıyor. CD-Rom'a hiçbir müdahalem olmadı. bunu nasıl çözebilirim. yani boş cdyi görüp nasıl veri yazabilirim. şu anda yüklediğim nero 5 ile boş cdye veri yazabiliyorum ama windowsun otomatik olarak gormesini nasıl sağlayabilirim.
E:\ erişilemez. Yanlış işlev
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
875 mesaj
selokkArkadaşlar boş cdyi bilgisayara taktığımda böyle bir hata ile karşılaşıyorum. hatırlamıyorum ama sanırım 2007 de bilgisayara neroyu kurduktan sonra bu hata ile karşılaşmıştık. ondan beri böyle yapıyor. CD-Rom'a hiçbir müdahalem olmadı. bunu nasıl çözebilirim. yani boş cdyi görüp nasıl veri yazabilirim. şu anda yüklediğim nero 5 ile boş cdye veri yazabiliyorum ama windowsun otomatik olarak gormesini nasıl sağlayabilirim.cd Rw mı yazıyor yani writter mi senin sürücü tam biliyor musun ?
OP Üye
66 mesaj
evet nero ile yazabiliyorum fakat windowsun otomatik olarak görmesini istiyorum. örneğin dolu cdleri görebiliyorum. bunun gibi
Yıllanmış Üye
111 mesaj
İçinden bişey olsa gerek ama neden windows'un görmesini istiyosun ne farkedicek ?
OP Üye
66 mesaj
bazen nero ile istediğim işlemleri yapamıyorum bir çözüm yolu soylerseniz sevinirim.
Yıllanmış Üye
237 mesaj
Formatla baba formatla.. Benim harici harddisk te gitti ve aynı hatayı veriyor.. E:/Erişilemez.. Neyden kaynaklandığını ben de bilmiyorum.
Yıllanmış Üye
117 mesaj
BurgutFormatla baba formatla.. Benim harici harddisk te gitti ve aynı hatayı veriyor.. E:/Erişilemez.. Neyden kaynaklandığını ben de bilmiyorum.hıh ınsanın kendı duncesını yazmak kotu bıseymi? dostum