e-kolay cd'si

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
kengu
07-12-2004, 13:24   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
36 mesaj

Arkadaşlar
Aralık 2004 sayısında verilen E-kolay cd sindeki  programları kurup kullanan oldu mu acaba ?
Kullananlar görüş bildirirlerse biz de bilgilenmiş oluruz.
Çünki CD nin üzerinde okuduğum kadarıyla E-kolay güvenlik programlarını yüklemek için bilgisayarımızda kurulu bulunan tüm antivirüs , firewall ve adware programlarını kaldırmamız tavsiye ediliyor. Bir deneme uğruna hepsini kaldırmak işime gelmiyor. Yeniden kurması bir yana hem ayarları hem de güncellemeleri bir sürü iş!!

Recep Baltaş
10-12-2004, 16:46   |  #2  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj

ADSL geldi artık ben onu maalesef bir köşeye attım.

karamurat
11-12-2004, 00:09   |  #3  
Yıllanmış Üye
408 mesaj

kurdum ama bağlantı sürekli gidip geldi TTnet ten bile kötü .

theironman
11-12-2004, 09:47   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

çok şükür adsl var, şimdi elimde 2 tane e-kolay paketi var, ne işe yarar bilmiyorum :)

Recep Baltaş
11-12-2004, 14:52   |  #5  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Arkadaşlar bu arada dergide okudum yakında ADSL geliştirilip ADSL2+ olacakmış ve download 24Mbps upload da 4Mbps olacakmış Türk telekom da altyapı çalışmalarını sürdürüyormuş

Kaynak:Compex PC fuar dergisi

theironman
11-12-2004, 20:36   |  #6  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

harika bir şey olur, bakalım

Recep Baltaş
12-12-2004, 18:56   |  #7  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
9,635 mesaj

Vallaha arkadaşlar bu haberi yazdım bende eminim bu gerçekleşirse güzel olacak ama bu ger..k telekomla bir yere varılmaz.adamlar yıllardan beri internet altyapısına yatırım yapmamışlar ve habira adsl dağıtıyorlar sonu hiç hayırlı değil.

theironman
12-12-2004, 19:24   |  #8  
theironman avatarı
Genel Denetmen
8,347 mesaj

evet ilk işaretler yavaşlıkla geliyor zaten ama onlar reklama hız vermekten geri durmuyorlar. Bilmiyorum ne olacak telekomun hali, ah bir rakip çıksa!

Thunderbold
26-12-2004, 02:20   |  #9  
Üye
90 mesaj

Arkadaş ne sormuş...? Siz neler yazmışınız... :)
Kardeş o ifadeden korkma..
Sonuçta o güvenlik programı filan hikaye..Kurmasanda olur..
Yani bilgisayarında kurulu olan anti-virüs ve varsa firewall programlarını kaldırmana gerek yok..
Yazmışken e-kolay.net için bir kaç şey diyeyim..
Tek kelimeyle kötü..
Çok yavaş..
Kullanmaya bile değmez açıkçası..
Saygılar sunarım...

kusluk
02-01-2005, 20:58   |  #10  
Yeni Üye
20 mesaj

Bir soruda benden
Benim merak ettiğim o paketin üstünde iki kat hızında  felan yazıyor o doğrumu?

Thunderbold
03-01-2005, 02:28   |  #11  
Üye
90 mesaj

Ee.. dedik ya yavaş diye..İsterlerse 5 kat diyede yazarlar..Yalandan kim ölmüş..?
Öyle yazmaları gerçeğin öyle olduğu anlamına gelmez..
Dediğim gibi çok yavaş..

yesillili
23-01-2005, 03:24   |  #12  
Yıllanmış Üye
415 mesaj

arkadaş ben adsl'e başvurmuştum fakat bağlanmasıgeçikince mecburen e-kolay'ı kullandım. kurulum aşamasında zaten baaşlat->bağlan'a bir bağlantı kısayolu ekleniyor. güvenlik yazılımını kurmadım. çünkü gerek duymadım ve senin endişelerini paylaşıyordum. ama iki kat hızlı  meselesine gelince o program popupları engelliyor ve grafiklerin(resimlerin) kalitesini düşürerek sayfanın daha çabuk açılmasını sağlıyor.
     tahminm şu ana kadar denemişsindir ama denememişsen diye bildirmek istedim. uzun zamandır forumda yoktum. dediğim gibi kat kat e-kolay kademe kademe ayarlaya biliyorsun.burada önemli olan senin grafikleri mi yoksa yazı ve programları download etmen .eğer resim indireceksen hiç kullanma resimleri batırıyor.
    e-kolay browser'a gelince  başta kulandım biraz fena değil ama beni samadı. şimdilerde mozillayı dahaçok kullanıyorum.başlat ->bağlan->e-kolay'dan bağlan sonra normal explorardan veya tercih ettiğn hehangi bir browserdan internete takıl. hızı da zamanla azalıyor ama bazen de gayet normal(tabi adsl ile hiç karşılaştırmaya gerek yok)kolay gelsin

aytzey
23-01-2005, 13:43   |  #13  
Yıllanmış Üye
106 mesaj

Ben e-kolay'ın paketini kullandım onun yanında gelen anti-virüs programı ile virüs taratayım dedim tam 8 saat sürdü.Sonradan Adsl'ye geçince rahatladım