Arkadaşlar
Aralık 2004 sayısında verilen E-kolay cd sindeki programları kurup kullanan oldu mu acaba ?
Kullananlar görüş bildirirlerse biz de bilgilenmiş oluruz.
Çünki CD nin üzerinde okuduğum kadarıyla E-kolay güvenlik programlarını yüklemek için bilgisayarımızda kurulu bulunan tüm antivirüs , firewall ve adware programlarını kaldırmamız tavsiye ediliyor. Bir deneme uğruna hepsini kaldırmak işime gelmiyor. Yeniden kurması bir yana hem ayarları hem de güncellemeleri bir sürü iş!!
e-kolay cd'si
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kurdum ama bağlantı sürekli gidip geldi TTnet ten bile kötü .
Vallaha arkadaşlar bu haberi yazdım bende eminim bu gerçekleşirse güzel olacak ama bu ger..k telekomla bir yere varılmaz.adamlar yıllardan beri internet altyapısına yatırım yapmamışlar ve habira adsl dağıtıyorlar sonu hiç hayırlı değil.
Arkadaş ne sormuş...? Siz neler yazmışınız... :)
Kardeş o ifadeden korkma..
Sonuçta o güvenlik programı filan hikaye..Kurmasanda olur..
Yani bilgisayarında kurulu olan anti-virüs ve varsa firewall programlarını kaldırmana gerek yok..
Yazmışken e-kolay.net için bir kaç şey diyeyim..
Tek kelimeyle kötü..
Çok yavaş..
Kullanmaya bile değmez açıkçası..
Saygılar sunarım...
Bir soruda benden
Benim merak ettiğim o paketin üstünde iki kat hızında felan yazıyor o doğrumu?
Ee.. dedik ya yavaş diye..İsterlerse 5 kat diyede yazarlar..Yalandan kim ölmüş..?
Öyle yazmaları gerçeğin öyle olduğu anlamına gelmez..
Dediğim gibi çok yavaş..
arkadaş ben adsl'e başvurmuştum fakat bağlanmasıgeçikince mecburen e-kolay'ı kullandım. kurulum aşamasında zaten baaşlat->bağlan'a bir bağlantı kısayolu ekleniyor. güvenlik yazılımını kurmadım. çünkü gerek duymadım ve senin endişelerini paylaşıyordum. ama iki kat hızlı meselesine gelince o program popupları engelliyor ve grafiklerin(resimlerin) kalitesini düşürerek sayfanın daha çabuk açılmasını sağlıyor.
tahminm şu ana kadar denemişsindir ama denememişsen diye bildirmek istedim. uzun zamandır forumda yoktum. dediğim gibi kat kat e-kolay kademe kademe ayarlaya biliyorsun.burada önemli olan senin grafikleri mi yoksa yazı ve programları download etmen .eğer resim indireceksen hiç kullanma resimleri batırıyor.
e-kolay browser'a gelince başta kulandım biraz fena değil ama beni samadı. şimdilerde mozillayı dahaçok kullanıyorum.başlat ->bağlan->e-kolay'dan bağlan sonra normal explorardan veya tercih ettiğn hehangi bir browserdan internete takıl. hızı da zamanla azalıyor ama bazen de gayet normal(tabi adsl ile hiç karşılaştırmaya gerek yok)kolay gelsin