e-mail adresi ve şifreler

HPQ-User
24-04-2008, 01:37   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

aliozirmak sormuş:
Sayın Hocam,
bazı web sayfaları üyeliklerde e-mail adresi ile birlikte şifre istemektedir. ancak o kadar şifreyi bulmak ve akılda tutmak takdir edersiniz ki mümkün değil
bu nedenle şifrelerimi e-posta şifresini veriyorum ve karşı tarafın eline ulaşıyor.
başıma ne işler gelebilir ve bu sorunu nasıl aşabilirim.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Diğer
Sistem Özellikleri:
Sayın Hocam,
bazı web sayfaları üyeliklerde e-mail adresi ile birlikte şifre istemektedir. ancak o kadar şifreyi bulmak ve akılda tutmak takdir edersiniz ki mümkün değil
bu nedenle şifrelerimi e-posta şifresini veriyorum ve karşı tarafın eline ulaşıyor.
başıma ne işler gelebilir ve bu sorunu nasıl aşabilirim.

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; selinay; .NET CLR 2.0.50727)

sah1n
24-04-2008, 08:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Örneğin online bir alışveriş yaptığınız siteyse bu dediğiniz yer.Atıyorum bilgisayar malzemeri aldığınız yada buna benzer, orada ne kadar malzeme varsa alır ve hesabı doğal olarak size gelir.

Capkın
24-04-2008, 08:35   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj

AlkışResmen mail şifreni verdiğin için maillerini okuyabilir mailini ele alabilirler eğer bankacılık işlemlerini internet üzerinden yapıyorsan buda senın için bir tehdit sayılabilir tabi bu nasıl bir siteye üye olduğuna bağlı.

S.T.A.L.K.E.R.
24-04-2008, 14:34   |  #4  
Yeni Üye
24 mesaj

Eyer karşı taraf derken Yöneticiyi kastediyorsan, sana birşey yapmaz zaten çoğu yönetici şifreyi bakmasını bilmes.

Ama eyer karşı taraf sizin gibi bir üye ise, herşey yapar.

Capkın
24-04-2008, 14:53   |  #5  
Üye
82 mesaj
S.T.A.L.K.E.R.
Eyer karşı taraf derken Yöneticiyi kastediyorsan, sana birşey yapmaz zaten çoğu yönetici şifreyi bakmasını bilmes.

Ama eyer karşı taraf sizin gibi bir üye ise, herşey yapar.

Beğendim dogru diyorsun kişisine baglı bu

mavikartal5
26-04-2008, 22:17   |  #6  
Yeni Üye
24 mesaj

fikrini açıklayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.