Bence önemli (oldukca birikmiş)hotmail e-maillerimi Cd\(veya)DVD ye kaydetmek istiyorum.Bilgisayarımda Ashampoo Burning Studio 9 (2010) kurulu e7,opera,firefox kullanıyorum.Ne yapmak gerekir?Tşkrl.
e-mailleri Cd ye yazmak
outlook ayarlarını yapıp outlookdan verilerini süreli kaydetme diye bir seçenek var ona tıkla 1 saatde kaydetsin sonrada cd ye çek ama bence cdye çekmen biraz sakat bir durum çünkü cd bir süre sonra bozuluyor...
bahsi geçenler Hotmailin e-mailleri,Outlook vs.gibi herhangibir e-mail programı kullanmuyorum.
kullanmalısınız bu şekilde hem arşiv yapabilirsiniz, hem mail kullanmak işkenceden zevkli bir hale gelir.
aşşağıdaki linkten resimli şekilde hotmaili outlook 2010 da nasıl kurulduğunu görebilirsiniz http://www.barkinkizilkaya.com/p ... il-ayarlarc4b1.aspx
Hotmailinizi açın; e-mail hesabınız ve şifrenizle giriş yapın.
Üst Sekmelerde Posta göreceksiniz, tıklayın.
Sol Tarafta Klasörleri Yönet tıklayın.
Açılan sayfada Klasörlerin listesi gelecektir. Yukarıda Yeni tıklayın,
Bir Klasör Adı Verin; örneğin "Arşiv" veya "Önemli"
Enter.
Sayfa Klasörlerin Listesine geri döner ve Açtığınız klasör orada görünmelidir.
Daha sonra Posta sayfasına geri döndüğünüzde sol sütunda açtığınız Klasörü görüyor olmanız gerek.
eMaillerinizi sürükle bırak yöntemiyle oraya taşıyabilirsiniziz.
Tüm bunlara ek olarak söyleyeceğim; Live Messenger kullanıyorsunuz mutlaka. Live Mail de indirip, POP3 olarak eMaillerinizi bilgisayarınızda da depolayabilirsiniz.
Ancak Hotmail Serverlerinde yer problemi olmayacağından bunlar için H.Diskinizde yer işgal etmelerine gerek yok.(Alıntı)
opera mail kullanırsan
C:\Users\<kullanıcı adı>\AppData\Local\Opera\Opera\"mail" klasörünü cd ye yaz.
ben bu klasörü d ye taşıdım ve her format attığımda tüm mailler baştan inmiyor.
opera'dan "Dosya> al/aktar > E-posta hesabı al" diyerek işimi görüyorum. ama opera mailleri şifrelemiyor. ama outlook ya da thunderbird için şifreleme eklentileri vardır önce şifrele sonra sakla.