ban yahoo.com.tr yi kullanıyorum dosya eklerken bazen sıkıntı yaşıyorum.
siz hangisini kullanıyorsunuz.
artı eksi tarafları neler.
ban yahoo.com.tr yi kullanıyorum dosya eklerken bazen sıkıntı yaşıyorum.
siz hangisini kullanıyorsunuz.
artı eksi tarafları neler.
ben gmail.com u kullanıyorum....2.7gb alanı var ....dosya falan eklerkende gayet hızlı...
saygılar..
gmail.com; msn.com , yahoo.com kullanıyorum..
gmail`i daha büyük boyutlu dosyalar için kullanıyorum tabi ki..Ayrıca genel mesajlaşmalar ve forum için..
msn`i MSN için..:))
yahoo ise alternatifin alternatifi gibi..Sakat siteler ve sakat üyelikler,zor zamanlarda bazen kullanıyorum..
Yeterince açıklayıcı oldum kendimce..
genelde yahoo , sonra hotmail sonra da belki gmail
Hotmail ve Gmail'i kullanıyorum.Ama gmail'i daha çok büyük dosyalar için kullanıyorum.Hotmail msn filan için.
Her iş için gmail kullanıyorum.Gdrive ile dosya upload etmekte epey bir kolay oluyor.
Bunun haricinde pop3 desteği olması ayrı bir güzellik.
Bedava POP3 desteği olmasıyla GMAIL öne çıkıyor. Outlook ile birlikte uyumlu çalışıyor.
Hotmail'e fazla güvenmiyorum. Arayüzü soğuk, itici ve fonksiyonları insanı zorluyor.
Yahoo'nun arayüzü ve çalışmaları güzel. Ancak bedava POP desteği olmaması, Gmail gibi büyük posta kutusu vermemesi, gelişimde biraz daha geri kalması gibi özellikler Hotmail ve Yahoo'yu geri plana itiyor.
Gmail'in birkaç eksik özelliği haricinde her planda öne çıkıyor. Klasör oluşturarak buralara depolama, POP ile ulaşıldığında "kutudaki emailleri sil" özelliğinin çalışmaması, süzme araçlarının yeterli ve stabil çalışmaması gibi bazı özellikleri bakımından da Gmail geliştirilmesi gerekiyor.
Bir de Gmail Türkçe menülere sahip. Türkmüş, Fransızmış, Amerikalıymış ayrımı yapmadan herkese 2,7 GB alan veriyor. Eksikleri ve yanlış giden özellikleri de tamamlandığı zaman süper ve geleceği parlak bir yapıya sahip. Outlook ile bedava ve problemsiz çalışması da en sevimli özelliği. Birini seçmeye kalksam Gmail derim.
gmail:2.7 GB
hotmail:250 mb
yahoo:1 gb
gmail tabiiki . bir çok konuda avantajı var hiç eksisini görmedim, bi çok arkadaşım msn de olamasa hemen gtalk a geçerdim... şu anda da aktif olarak kullanıyorum,ve firefox un gmail için olan eklentileride ayrı bir güzellik...