merhabalar bendeki asus notebook un E sürücüsü silindi şimdi yok nasıl tekrar yüklerim optik okuyucu olmadıgından cd de okumuyor nasıl E sürücü yerine getirebilirim detaylı tarif ederseniz memnun olurum
e sürücüsü silindi,
bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler donanım sekmesinden aygıt yöneticisi dvd cd rom sürücüleri tamamen kaldırıp taratabilir,ve ya donanım değişikliklerini tara seçeneğini kullanabilirsiniz.
orada sadece c ve d var e sürücüsü yok yardım bekliyorum
O disk yönetiminin resmini koyabilir misiniz?
sanırım silindi galiba disk yönetiminde sadece c ve d var başka birşey yok nasıl düzeltebilirm ayrıca şöyle bir baktımda cd dvd rom sürücüsü yok bende sadece disk sürücüsü var acaba dvd rom sürücüsü driver cd sinde hangisi oluyor en azından ondan bulup yükleyeyim
Böyle gözükmesi lazım disk yönetiminde eğer yoksa bilgisayarım sağ tık özellikler donanım aygıt yöneticisi donanım değişikliklerini tara çözebilir.Herhangibir drivere gerek yok sistem otomatik görüp bulur zaten
şimdi açtıgımda kendiliginden e sürücü gelmiş ama yukardaki resimde c ve d sürücü var resideki disk1 olan yerde cd rom 0 yazıyor altında dvd e ortam yok denedim cd yazmayı hala yok diyor yazma işlemi uyumlu sürücü yok diyor o resimde c ve d gözüküyor yanınnda e yok alt kısımda gözüküyor aygıt yöneticisinde degişkleri tara dedim yine kayboldu