e72-x6 veya n8-wave

sefadrsn
02-12-2010, 19:55   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Arkadaşlar chip foruma yeni katıldım herkese selamlar :)
Tel. almayı düşünüyorum ama x6 ve e72 arasında kararsız kaldım.Bazı forumlarda e72 ye yüksek bi veri ( video-mp3) yüklemesi yaptığımda telin kasacağı söyleniyo,x6nın ise malzemesi elime aldığımda hiçte kaliteli bi his vermedi açıkçası bana..
Bu iki telefondan hangisini önerirsiniz yada bu fiyat aralığında önereceğiniz başka bir tel. varmı öncelikle bunu soruyum :)
Bi ikincisi ise bu 2 telefonu almayıp wave veya n8 in biraz daha ucuzlamasınımı beklesem(1-2 ay kadar) kararsız kaldım doğrusu..

Kapalı Hesap (105749)
02-12-2010, 20:57   |  #2  
Kapalı Hesap
280 mesaj

Foruma hoş geldin.:D
Ben sana E72'yi öneririm kullanış bakımından çok rahat.

Kubde
04-12-2010, 01:32   |  #3  
Kubde avatarı
Üye
95 mesaj

Nokia E72  Kullanımında ki rahatlık açısından bariz bir üstünlük sağlar. Düzenli bir iş hayatın ve bolca toplantın varsa E72 daha uygun ve verimli olacaktır senin için.
Öte yandan Nokia X6 yabana atılacak bir telefon değil Fakat belirtmiş olduğun telefonların kullanım amacı birbirinden çok farklı. Nokia X6 Eğlence ve müzik telefonu iken Nokia E72 Daha çok iş amaçlı kullanılan bir telefon. Hangisi senin için ön plandaysa o nu alman birinci tavsiyemdir. 
             Nokia X6 Kapasitif ekranının akıcılığıyla Iphone' u aratmıyacak kadar kaliteli diye biliriz. 5.1 sound sistemli iki adet hoparlörü ile berrak yüksek ve akıcı müzikler dinleye bilirsiniz.
              Nokia X6 İle Comes With Music servisinden satın aldığınız günden itibaren Bir yıl boyunca ücretsiz  müzik albümleri indirip sonsuza kadar saklaya bilirsiniz.
İki telefonun da 5Mp kamerası var. Tercihinizi kendi kullanım amacınızı belirleyip ona göre yapmanızda yarar var bence.

Son Düzenleme: Kubde ~ 04 Aralık 2010 01:38