EA: Call of Duty 3 yıl içinde ölmüş olacak

xExCaLiBuRx
28-08-2011, 17:49   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
595 mesaj

Bad Company 2 ve Medal of Honor’la başlayan EA’in shooter pazarındaki taht savaşı muhtemelen Battlefield 3 – Modern Warfare 3 savaşı ile zirveye yükselmiş olacak. Şimdilik EA’in Call of Duty’i, dolayısıyla da Activision’ı shooter konusunda geride bırakmak gibi bir iddiası yok, ancak EA yetkilileri neredeyse her yaptıkları açıklamada Activision’a laf atarak, bir gün shooter oyunlarının zirvesine yerleşeceklerini öne sürüyorlar. Bu tür açıklamalardan rahatsız olan Activision CEO’su Eric Hirshberg geçen hafta GamesCom’da sektörün iyiliği için EA’in bu tür açıklamalar yapmaktan vazgeçmesi gerektiği dile getirmişti, ancak bu açıklama EA’in hızını pek kesmemişe benziyor.
EA’in kurumsal iletişim sorumlusu Jeff Brown yaptığı son açıklamada Hirshberg’in sözlerini ti’ye alarak, kendisinin sektörde yeni olduğunu ve birilerinin burada rekabetin olduğunu ona açıklaması gerektiğini söyledi. Geçen yıl shooter pazarında Activision’ın %90′lık bir dilime sahip olduğunu söyleyen Brown, bu yıl Battlefield 3 yüzünden bu oranın %60 – %70′lere gerileceğini ve bu yüzden gergin olmasının doğal olduğunu da ifade etti.
Açıklaması sırasında basit bir de matematik hesabı yapan Brown böyle giderse, Activision’ın iki üç yıl içerisinde sektörün dışında olacağını söyledi. Guitar Hero ve Tony Hawk oyunlarını örnek gösteren Brown, Activision’ın bu alanlarda sektör dışı kaldığını öne sürdü. Bakalım git gide Real Madrid – Barcelona rekabetine dönen bu rekabetin galibi kim olacak?
http://oyun.pclabs.com.tr/haber/ ... cinde-olmus-olacak/(AlıntıDır)

okinkurt
28-08-2011, 18:00   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Ben 2 şiketinde çoğu oyununu oynadım bad company 2 medal of honor 2010 cod serisi vs bence bad compan2 ve medal of honor 2010 cod serisinden iyi değil yalnızca iyi reklam yapıyolar grafkler iyi ama oynanabilirlik yok bence activisionu gecemezler battle3 nası bi oyun görücez ama bad company 2 felan bunlar kötüydü bu kötü oyunlarla gene iyi iş cıkarmışlar millet seviyo heralde kötü oyun iyi reklam tabi cod serisi blacp ops gibi uyuz bi oyun cıkardılar o oyunun gecilmesi doğal bence mw3 baya bi iyi olucak battle 3 ü gecicegini düşünüyorum.

sosyalik
28-08-2011, 18:01   |  #3  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj

Hadi Modern Warfare 3 hayal kırıklığı yarattı diyelim, yıllardır süren COD ünü bir oyunla biter mi? EA saçmalamış :)

faceman
28-08-2011, 18:08   |  #4  
faceman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,588 mesaj

sadece call of duty değil pes de gidecek :)

xExCaLiBuRx
28-08-2011, 18:19   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
595 mesaj

Battlefield oyununu hiç oynamadım hatta bugune kadar varlıgından bıle haberım yoktu bılmıyorum oynasam bıle yıne heralde call of duty den vazgeçmem

Qromodynmc
28-08-2011, 18:40   |  #6  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Vazgeçersin:) geçen seneye kadar cod hayranıydım,Cod 2-4-6yı defalarca bitirmişliğim vardı,Ama sonrasında Bad company 2yi oynamak nasip oldu,Birşeyler farklıydı işte sevmiştim,Daha sonra Black opsu oynadım Cod serisinden tiksindim resmen:) Onun üzerinede Medal of honoru oynadım,Nerdeyse cod serisi bitti benim için,Eğer Call of duty grafik motorunu değiştirmezse gerçekten yavaştan yok olmaya mahkum,Cod 2den beri sistem neredeyse aynı,Oynanışın grafiğin değişmesi lazım,Oyunun hikayesi herzaman iyi ancak O motor oyunu öldürür..

okinkurt
28-08-2011, 19:12   |  #7  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

abi ne var bu bad company 2 de zart diye bitiyo grafikmi bi oyun sırf ya o oyundaki silahlar bile iğrenc geldi bana black ops konusunda haklısın bad company2 yle yarısamaz ama bad company2 cok abartılıyor vayy ne grafikler bee felan bence cod4 konu oyundan aldıgım keyif ile bad compan2 den daha zevkliydi bad compan2 de en iyi şey sesler sesler 10 numara cod serisinin belli bi başarısı var bad compan 2-ve battle 3 e veriyolar gazı millet vayy ne oyun felan dakkada codun tacı cöpe hemencecik unutuluyor cod medal of honor 2010 dada silah mermi sekişleri tambi felaket ama millet hayran bu oyunlara yapacak bişey yok dün acaba bana o anmı kötü geldi diye battle kurdum gene kötü geldi üstüne moha 2010 kurdum ondadak onu sarmıyo beni şahsen :)

Son Düzenleme: okinkurt ~ 28 Ağustos 2011 19:21
Qromodynmc
28-08-2011, 19:20   |  #8  
Qromodynmc avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 126
4,184 mesaj

Bad company 2deki silahlar berbatmı? Silahların etkileri,modellemeleri cod serisini alaşağı eder,Bunca yıl oynadım cod serisinde silahlarda semi-auto ayarı görmedim,Bumu realite:) Cod serisi malesef çok eksik kalıyor,Hikaye sağlam ancak tek bu yetmez,Medal of honorda bad company 2 ile benzer sayılır,Ve şuna dikkat ettinizmi,İnsanlaerı kafasından vurduğunuzda kafatası kemiğinin kırılış sesi geliyor? Daha ne diyebilirimki :D Bunların dışında bu oyunlardaki Parçalanma,fizik efektleri insanların hoşuna gidiyor,Cod serisinde roketatarla duvara ateş ettiğinizde,Kara bir tekturenin dışında çizik bile görmüyorsunuz ancak Bad companyde duvar parçalanıyor,Silahlardada öyle tuğlalar kırılıyor,İnsanlar işte bunu istiyor,Eğer cod bunu yapsın tekrar geri dönerim ama..

sosyalik
29-08-2011, 11:50   |  #9  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: okinkurt  
  medal of honor 2010 dada silah mermi sekişleri tambi felaket ama millet hayran bu oyunlara yapacak bişey yok dün acaba bana o anmı kötü geldi diye battle kurdum gene kötü geldi üstüne moha 2010 kurdum ondadak onu sarmıyo beni şahsen :)
Medal of Honor bence tam bir felaketti ama beğenen beğeniyor yapacak bir şey yok :)

okinkurt
29-08-2011, 15:33   |  #10  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

dostum o silaharın büyüklüğü yapısı beni uyuz ediyo sen sevdiysen bişey diyemem şahsen cod4 multiplayer dan kat kat daha zevk alıyorum dediğin grafik konusunda haklısın füze atmaya bayılıyorum o oyunda ama duvarda çizik çarık olmuyor battlede duvarlar felan cöküyor ama cok ta süper değil gene mw 3 te bu eksikler giderilmiştir umarım battllefield neyse de medal of honoru hiç bi şekilde tanımam cok kısa tozlu kayaya ates ediyosun parcalanacgı yerde ucuz filmlerdeki gibi kıvılcım cıkıyor vede kapsamı az bence neyse ben ne desem sen sevmişin bikere yapacak bişey yok  :D

asdwer123
29-08-2011, 16:49   |  #11  
Yıllanmış Üye
556 mesaj
Alıntı: xExCaLiBuRx  
 Battlefield oyununu hiç oynamadım hatta bugune kadar varlıgından bıle haberım yoktu bılmıyorum oynasam bıle yıne heralde call of duty den vazgeçmem
o kadar emin olma. Ayrıca 5 yaşındaki çocuğun bile battlefield den haberi vardır arada oyun dünyasını takip et

okinkurt
29-08-2011, 21:04   |  #12  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: asdwer123  
o kadar emin olma. Ayrıca 5 yaşındaki çocuğun bile battlefield den haberi vardır arada oyun dünyasını takip
80 li yıllar 5 yassındaki cocuk baba bana cikoyata al
yıl 2010 5 yasındaki cocuk bana bana bayt coympanny2 al Ağzı kulaklarına varıyor

yücelerdem
29-08-2011, 23:19   |  #13  
yücelerdem avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
276 mesaj

call of duty çok severim ama battlefield ı duydum oynadım hayran kaldım bana göre grafikler ve silahlar güzel
battlefield call of duty i %51 le geçer bana göre call of duty mw3 den bir bekletim var battlefiled 3 geçer diye düşünüyorum ama ne olursa olsun battlefield geçecek ama call of duty gibi ün kazanmayacak