Ea games oyunları her zaman teknolojinin üst sınırlarını kullandı ve oyunlarda bir kaç artislik yaptığı da oldu..Çok överek çıkardığı the godfather bile beklnilen gibi çıkmadı..Yaptığı bir çok oyunda da hatalar çıktı ve bir çok oyuna patch çıkardı.
Sizce ea games nasıl bir şirket..
YORUM YAPMAKTAN ÇEKİNMEYİNİZ........
EA GAMES OYUNLARI SİZCE NASIL
Teknolojinin üst sınırlarını kullandı evet. Sadece teknolojinin üst sınırlarını kullandığı için çok hataları oldu doğru fakat ilkleri hep onunla öğrendik onun sayesinde oynadık bugün bir fifa serisini düşünün hepimiz onunla büyüdü yanısıra need for speed serisini hatırlayın arabalar vs. ve underground ve yüzlercesi hep taklit edildi fakat yakalanamadı o oyun sektöründe az rastlanır devlerden. EA Games oyunların hatalıda olsa 1 deil 10 patch de çıkarsan sen muhteşem bir firmasın teşekkür ederim.
EA süper bir firma.Sen etrafa bakmadın herhalde.Patch yapan sırf EA yi görmüşssün.Age of Empires 3 ün 6. Patch i yayınlandı.Ragnarok Patc oyun desem yeridir.GTA da oyun oynamayıyorsun hatalrdan ama oyunun Patch i bile yok.
Bakın bazı şeyleri objektif göz önüne almak lazım.Patch çıkarmak nedir biliyormusunuz sattığı yazılımın arkasında durmak demektir.Patch çıkarmayan bir firmadan korkun derim.
Şimdi eleştrilerinizi bu yazıyı okuyarak devam edin...Bir pencereden değil...Kapıdan bakmaya çalışın.
ben ea games kadar kaliteli oyunlar çıkaran mükemmel grafik motorları kullanan ve oyuncuları sıkmayan oyunlar yapan firma daha doğru düzgün görmedim ea games her yönüyle çok süper bir firma zaten herşeyiyle belli oyunları milyonlardan fazla satıyo!!!
Nfs serilerine bakıyorum begendiğim Medal Of Honnor,NBA seilerine bakıyorum oldukca iyi bir oyun yapımcısı.
sadece the LotR i bile strateji tarzında yapması benim için EA iyi demeye değer :)
Bildiğim en iyi oyun yapımcısıdır.
EA games asıl bombayı SSX ve NFS ile patlattı çok para var çooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkk
Bildiğim en iyi oyun yapımcısıdır.
Recep BaltaşEA süper bir firma.Sen etrafa bakmadın herhalde.Patch yapan sırf EA yi görmüşssün.Age of Empires 3 ün 6. Patch i yayınlandı.Ragnarok Patc oyun desem yeridir.GTA da oyun oynamayıyorsun hatalrdan ama oyunun Patch i bile yok.kesinlikle bu yazıya katılıyorum. Bilgisayar haricinde bir örnek vereyim müsaadenizle; Bir otomobil aldın çok iyi olduğunu nasıl tespit edersin, Servisine, yedek parça olanağına, garantisi vb. gibi unsurlarına bakarsın dimi. E şimdi adam pach neden çıkarıyor beklentiye tam olarak cevap verebilmek için veya beklenmedik bir sorunu çözmek için. Sattığı birşeyin arkasında durmak bunun kötü olduğu anlamına gelmez aksine çok iyi bir iş yapıyor denir.Bakın bazı şeyleri objektif göz önüne almak lazım.Patch çıkarmak nedir biliyormusunuz sattığı yazılımın arkasında durmak demektir.Patch çıkarmayan bir firmadan korkun derim.
Şimdi eleştrilerinizi bu yazıyı okuyarak devam edin...Bir pencereden değil...Kapıdan bakmaya çalışın.
EA games'in iyi olup olmadığına gelince, hiçbirşey kusursuz olmaz ama bir oyunun en iyisini yapmak varsa bunun adı EA GAMES başka açıklama mı var
bence arkadaslar EA GAMES oyunalrı cok gsuel begenıyroum ve arkadasrl bence fıfa 2005 de benı zor yenersenız:D ıdda edıaytroum:D
teknolojinin üst sinirina dayanmasi oyunun illa harika olacagi anlamini tasimaz
mesela far cry da bi sistem canavari ama unutuldu
counter-strike nin ne grafikleri o kadar süperdi ne de sistem gereksinimlari cok yuksekti ama tutuldu
yani önemli olan ne reklam ne de sistem gereksinimleri
önemli olan oyun yazmaktan zevk almak
kardeşim adamlar yüzlerce oyun yazsı sadece nfs hepsine bedel bana göre sen kalkmış iki oyunuyla firmayı eleştiriyorsun hımmmm yanlış bence. EA dedinmi bi duracaksın ismi yeter bana kalırsa. Bir konuyu aşmak bu olsa gerek yani adamlar oyun olayını aştılar.