BU EKRAN KARTI HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ YAAR MISINIZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ARKADAŞLARRRRRRRR
EAH2600PRO 512 MB ONBOARD NASIL BİR EKRAN KARTI
ama bn oyunları en yüksek çözünürlükte oynuyorum hiç kasmıyor oyunlar güzel bir şekilde oynuyorum
Oynadığın oyuna bağlı crysis i full açta göreyim seni kasıyormu kasmıyormu senin oynadığın oyun GTA vice city falan olmasın.
tmmmm arkadaşımmm eah26000 pro 512 onboard oyunlar için yapılmış olan bir ekran kartı nedense sadece sen kasar diyorsun diyer konu açtığım arkadaşlar çok güzel bir ekran kartı diyorlar suat666 ya sor sana cvp verir onun bilgisayaarı olduğu için fazla bilip bilmeden konuşma abi bn 16 yaşındayım ama senddee daha çok şey biliyorum lütfen bu konu hakkında fazla konuşmaa giddikçe kçülüyorsun tmm birbirimizi kırmayalım
Yav sen kim oluyorsunda bana abilik taslıyorsun sen sütünü iç önce sonra bilgisayarla uğraş ayrıca HD2600 e performans canavarı diyen birisi bilgisayarı bilmediğini gösterir önce gidip ekran kartlarının sınıfını araştır ona göre konuş.Küçüklüğünü bil büyüklerine saygılı ol tamammı.Utanmasan bilgisayar mühendisiyim diycen ama sen çaycı bile olamazsın
2600 PRO alacağına git 8600GT AL!!!
9600GT AL!
3850 AL!
arda9292tmmmm arkadaşımmm eah26000 pro 512 onboard oyunlar için yapılmış olan bir ekran kartı nedense sadece sen kasar diyorsun diyer konu açtığım arkadaşlar çok güzel bir ekran kartı diyorlar suat666 ya sor sana cvp verir onun bilgisayaarı olduğu için fazla bilip bilmeden konuşma abi bn 16 yaşındayım ama senddee daha çok şey biliyorum lütfen bu konu hakkında fazla konuşmaa giddikçe kçülüyorsun tmm birbirimizi kırmayalıMesaj sayısına göre zekâ ayrımı yapanın, ben de zekâsından şüphelenirim...Barış Doğru söylemiş (Requem). Crysis'te tam ayarlarla adam gibi oynayamazsın, Ama GTA San Andreas, GTA Vice City vs. vs. gibi oyunları canavar gibi oynatır. Yani oyundan oyuna değişir. İş görür bir kart...
Akıllı cevaplar yazınız lütfen...